Arkadaşsızlık 😢

MaviisssS

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2024
6
2
26
Bursa-inegölde oturuyorum. Ben çok sosyal değilim aslında yalnızlığı seven biriyim. Ama bir zamanlar çok arkadaş çevrem vardı fakat çok nankörlük gördüm hepsinden uzaklaştım. Şimdi dertleşecek derdimi anlatacak kimsem kalmadı. Oturup eşimle dedikodu yapmaya başladım 🥲 bu platformda iyi bir dostluk kurabileceğimi düşünüyorum. Bu arada çok iyi sır tutarım. Tutulmasını da isterim. Burası son çaremdi kızlar yoksa içime atmaktan kafayı yiyeceğim 😢

Eşinle arkadaş dost ol?
Kimseden hayır yok be gülüm
Bir yere bakmak için dönüyorsun sırtını gördüklerini an vurmak istiyorlar be

Eğer çalışıyorsanız iş yerinden bulabilirsiniz.Eğer çalışmıyorsanız yani ev hanımıysanız da kurslara katılın ücretsiz bir şekilde.Aşçılık olur seramik vs olur orda birileriyle tanışırsınız

Burada aradığınızı bulacağınızı düşünmüyorum. Halk eğitim kurslarına yazılın orda arkadaşlıklar kurabilirsiniz

Bursa-inegölde oturuyorum. Ben çok sosyal değilim aslında yalnızlığı seven biriyim. Ama bir zamanlar çok arkadaş çevrem vardı fakat çok nankörlük gördüm hepsinden uzaklaştım. Şimdi dertleşecek derdimi anlatacak kimsem kalmadı. Oturup eşimle dedikodu yapmaya başladım 🥲 bu platformda iyi bir dostluk kurabileceğimi düşünüyorum. Bu arada çok iyi sır tutarım. Tutulmasını da isterim. Burası son çaremdi kızlar yoksa içime atmaktan kafayı yiyeceğim 😢
İşe girin ortamınız falan olur böyle buralarda tanımadıgınız ınsanlarla arkadas olmak yerine beraber gülüp eglenebilceginiz insanlarla tanısırsınız

Burada herkes anonim. Kimin neyin peşinde olduğunu anlayamazsın.

Çocuk düşünmüyor musunuz belki o zaman kafanız dağılır benim kızım var çok güzel dinliyor beni

burdan kendinize arkadaş bulamazsınız yahu :) bir kursa gidin yada işe girin çalışmıyorsanız, çevre edinirsiniz.

Ben Bursa lıyım. Finlandiya da olmasam tanışırdık tüh ama Bursa da yapılacak çok aktivite var. Mudanya'ya git Gemlik'e git deniz kıyısında gez. Çay iç. Denizi izlemeyi çok severim ben. Karacabey plajını çok severim. Yazın gidemiyorum aşırı beyaz tenliyim su topluyorum güneşe alerjim var o yüzden kışın giderdim. İnegöl Bursa otobüsleri Kestel metrosunda bırakıyor diye hatırlıyorum. Metroya bindiğinde zaten Bursa nın diğer ucundasın. Nilüfer Batıkent Görükle taraflarında halk eğitim kursları var. Belediyenin spor salonları ve kulüpleri var genelde kadınlar orada toplanır ve kaynaşır. Yüzme kursunda çok arkadaş edinmiştim. Kitap kulüplerini tavsiye ederim. Yemek kursları oluyor özellikle pastacılık acayip keyifli geçiyor. Bu siteden arkadaş bulmayı unut bence. Vakti zamanında 3 kişi ile arkadaş olmayı denedim. 3 ünün de telefon numarasını aldım ve sosyal medyada ekleştik. Ancak 1-2 ay içerisinde bambaşka kişiler olduğunu hayretler içerisinde öğrendim ve iletişimi tamamen kestim. Ama genel olarak ben sizi anlıyorum. Kadın kadına muhabbet etmek istiyorsunuz. Karşı cinsle dost olunmuyor maalesef. Hemcinslerimin dostluğu çok değerlidir benim için eşin yeri ayrı ailenin dostların yeri ayrı sapla samanķ karıştırıyorlar. Siz bu siteden uzak durun. İletişim bilgilerinizi v.s paylaşmayın. Üzülürsünüz.

X