• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaslr ltf cvb verin rica

maviirmak

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2012
6
0
16
İzmir
Benim adetim bugunle birlikte 11gun gecikti test yaptim sonuc negatif suan her ayin yirmisinde hastalandigim icin bu ayda hastalansaydim bu gun yumurtlama donemine girmis olucaktim ama dedigim gibi suan tik yok soruma gelince sizce adet olmamama ragmen bu ayida degerlendirmem gerekiyormu sizce bu sekilde gebe kalina bilirmi bide negatif cikan testlere ramen pozitif sonuc alan sansli anneler bunu kacinci haftada ogrendiler acaba sizce hala bir sansim varmi ilginize simdiden tskler arkadaslar :-)

canım adetin geciktiğinde genelde doğru çıkıyor testler ama en garantisi kan testi yaptırmalısın yada bi kadın dogumcuya gözükmelisin

Benim adetim bugunle birlikte 11gun gecikti test yaptim sonuc negatif suan her ayin yirmisinde hastalandigim icin bu ayda hastalansaydim bu gun yumurtlama donemine girmis olucaktim ama dedigim gibi suan tik yok soruma gelince sizce adet olmamama ragmen bu ayida degerlendirmem gerekiyormu sizce bu sekilde gebe kalina bilirmi bide negatif cikan testlere ramen pozitif sonuc alan sansli anneler bunu kacinci haftada ogrendiler acaba sizce hala bir sansim varmi ilginize simdiden tskler arkadaslar :-)

canım bence hiç beklemeden doktora görünmelisin.. bata hcg bakar, hamile olup olmadığın ortaya çıkar.. hamileysen oh ne ala:21::21::21:
ama eğer eğilsen de 11gün gecikmesi çok normal değil... ona göre tetkikler yapar.. allah korusun bi rahatsızlık falan olmasın...
tabi bizlerin isteği a şıkkı... inşallah hamilesindir.......

Back