Elif Onur Üyesi Pro Üye 30 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Elif #1 Arkadaşlarımızı neye göre seçelim
Tonari to Totoro Totoro Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Elif #2 İçim ısındıysa, arkadaşımdır. Arkadaşlıklar beklentiler üzerine kurulmamalı...
eyluldogan Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Elif #3 güvenilir olması lazım bence arkadaşın. zaten ona güvendiğin için arkdaşın olmuştur. o yüzden sır saklaması benim için önemlidir.
güvenilir olması lazım bence arkadaşın. zaten ona güvendiğin için arkdaşın olmuştur. o yüzden sır saklaması benim için önemlidir.
adelia Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 1 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Elif #4 dürüst,yalansız sırrını iyi tutan birisi olmalı.Zor gününde de yardım etmeli tabi bende ederim çünkü.
dürüst,yalansız sırrını iyi tutan birisi olmalı.Zor gününde de yardım etmeli tabi bende ederim çünkü.
mahperi hatun Nirvana Kayıtlı Üye 27 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Elif #5 sır tutması gerekir herşeyden önce çok şükür öyle bir arkadaşa sahibim ne desem onda kalır
Sevketi_Bostan Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Elif #6 Sır saklamalı ve beni gerçekten sevdiğini hissetmeliyim yoksa öylesine bir arkadaşım olur ve öyle kalır.
Sır saklamalı ve beni gerçekten sevdiğini hissetmeliyim yoksa öylesine bir arkadaşım olur ve öyle kalır.
_HaRika_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Elif #7 Kesinlikle sır tutmasi..
prenses7 Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Elif #8 İçim ısındıysa arkadaşımdır.
clara Yara, ışığın sana akacağı yerdir. Mevlana Kayıtlı Üye 28 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Elif #9 Eskiden dürüstlük-güven derdim ama simdi muhabbet olsun yeter diyecek noktaya geldim. Yalnizlik bazen cok zorluyor.
Eskiden dürüstlük-güven derdim ama simdi muhabbet olsun yeter diyecek noktaya geldim. Yalnizlik bazen cok zorluyor.
elnira Üye Kayıtlı Üye 29 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Elif #10 İçim ısındıysa arkadaşımdır, ısınmışsa zaten istediğim kişilik özelliklerinden bazılarını barındırıyordur. güvenilir olsun sırtından vurmasın kötü gün dostu olsun, çünkü iyi günde zaten herkes dost görünür.
İçim ısındıysa arkadaşımdır, ısınmışsa zaten istediğim kişilik özelliklerinden bazılarını barındırıyordur. güvenilir olsun sırtından vurmasın kötü gün dostu olsun, çünkü iyi günde zaten herkes dost görünür.