- 1 Nisan 2021
- 1.530
- 1.505
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
Erkek arkadaşım mühendis 20 ye yakın erkekle çalışıyor. Uzun bir süredir gıpta ediyorum. Bir gün bir arkadaşıyla yemek yer bir gün diğeri ile spora geçer. Bir gün hep beraber çay içerler. Bir akşam başka biriyle planı vardır. Hepsi de aynı kurumda bir günden bir güne beni neden çağırmadınız diyeni duydum yada çağırılmadığı için küseni. Sabah olunca yine hep beraber bir aradalar.
Bide bize bakıyorum. Gruplaşma dedikodu. Öğle yemeğine çıkarken bile bi ince hesaplar. Dışlama çabaları , inceden laf sokmalar, kıyaslamalar… tamam erkeklerde de vardır da bir araya gelince acayip eğlenceli oluyorlar.
Biz niye öyle değiliz yaa. Daha yeni basıma geldi. Çok samimi olmadığım bir kız var diye bir etkinliğe davet edilmedim ve bu sebeple diğerleri de mesafe filan koymaya başladı. Bir de iş yerinde bi çift var sevgili o sebeple de bölündü arkadaş grubumuz vsvs bi ton örnek verebilirim.
Ben de böyle gamsız rahat arkadaşlıklar istiyorum.
İş yerinde mesafemi korayacagım derken iyice uzak kalıyorum herkesten
Bide bize bakıyorum. Gruplaşma dedikodu. Öğle yemeğine çıkarken bile bi ince hesaplar. Dışlama çabaları , inceden laf sokmalar, kıyaslamalar… tamam erkeklerde de vardır da bir araya gelince acayip eğlenceli oluyorlar.
Biz niye öyle değiliz yaa. Daha yeni basıma geldi. Çok samimi olmadığım bir kız var diye bir etkinliğe davet edilmedim ve bu sebeple diğerleri de mesafe filan koymaya başladı. Bir de iş yerinde bi çift var sevgili o sebeple de bölündü arkadaş grubumuz vsvs bi ton örnek verebilirim.
Ben de böyle gamsız rahat arkadaşlıklar istiyorum.
İş yerinde mesafemi korayacagım derken iyice uzak kalıyorum herkesten