• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaslarr yardım lütfen...

pielorr

......
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2014
649
553
208
Arkadaslar mrb..
daha önce hamilelik geçirmiş ve ya bu konuda bilgi sahibi olanlara bir sorum olacaktı..
ben bir kaç aydır bebek düşünüyorum. bu ay da adet olmama 4-5 gün var. adet döngüm 28 gün. sorum şu ki yaklaşık 2-3 gündür özellikle bugün çok yogun kasık batması yaşıyorum özellikle sol tarafımda ( bu ay soldan yumurtlamıştım ) aniden gelen keskin bir ağrı oluşuyo hatta bazen çok şiddetlenip nefesimi kesiyor. özellikle eğildiğim veya hareketlendiğim zamanalr oluyor..

siz ce bu hamilelik belirtisi olabilir mi.. buna benzer durum yaşayanlar oldumu.. :)

• Beğen
Reactions: mbz
Valla cnm ben iki gebelik geçirdim birini kaybettim digeri allaha şükür kucağımda rabbm isteyen herkese tattırsın bu duyguyuda benim sağ taraf tıkalı sadece sol taraftan gebe kalabilirim ve bu dediğin belirtiyi ben fqrkında deilken iki gebeliğimdede sol kasığımda feci bi şekilde sancı hissetmiştim namazımı bile bi iki gün kılmamıştım eğilip kalkamıyodum o derece yani bu dediğim belirti adetimden bi hafta önce falan oluyodu umarım anlatabilmişimdir çocukla uğraşıyom bi yandan cnm ve Rabbim hayırlısını versin hakkında inş içindeki evlqt hasretin sağlıklı bi gebelikle diner :):):)

Arkadaslar mrb..
daha önce hamilelik geçirmiş ve ya bu konuda bilgi sahibi olanlara bir sorum olacaktı..
ben bir kaç aydır bebek düşünüyorum. bu ay da adet olmama 4-5 gün var. adet döngüm 28 gün. sorum şu ki yaklaşık 2-3 gündür özellikle bugün çok yogun kasık batması yaşıyorum özellikle sol tarafımda ( bu ay soldan yumurtlamıştım ) aniden gelen keskin bir ağrı oluşuyo hatta bazen çok şiddetlenip nefesimi kesiyor. özellikle eğildiğim veya hareketlendiğim zamanalr oluyor..

siz ce bu hamilelik belirtisi olabilir mi.. buna benzer durum yaşayanlar oldumu.. :)
Hamilelik belirtisi de olabilir adet belirtisi de canim malesef adet ve hamilelik belirtileri neredeyse ayni o dedigin kasik batmasini gecen ay yasamistim 14 gunluk gecikmeyle adet oldum cok umutlanmistim ama bellk olmuyo iste bu sekilde belirti hissedip hamile oldugunu ogrenenlerde var ben artik adet oncesi kendimi dinlemekten
Vazgectim adetim 1 hafta gecikmeden de test yapmamaya karar verdim benden tavsiye bence sende yapabiliyosan unutmaya calis biraz inan stres yaptikca olmuyo insallah hamilesindir de umutlarin bosa cikmaz canim.

İnşallah hamilesindir canım. Hamilelik belirtilerinde kasık batması vardır ama tek başına anlamlı değil. Başka belirtin yok mu? Mesela göğüs ucu acıması gibi?

Back