Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları arkadaşlarr koşu bandı gibi olan yürüteçler gördünüz mü?

darkolive

eski obez, şimdi lopez :)
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2009
6.913
5
156
41
İzmir
çok güzel birşeymiş meleğim bir tutunsa annesine annesi ve babası bunların hepsini alacak

diğerlerine göre fiyatı daha yüksek ama çok gerekli işe yarar bişiy siz dışardayken en azından oraya buraya çarpmaz

rica ederim kızlar yardımcı olabildiysem ne mutlu bana zemuszemus

bebek sinir olmaz mı? yürü yürü ama aynı yerdesin!
sonra yürümekten soğutmasın bebeişleri

benimki gibi çok hareketli bebeği olanlar düşünebilir, odadan çıktığınızda kısa süreli hemen işlem tamam :)) yeni emeklemeye başladı tutabilene aşkolsun nerde zarar ziyan var orayı buluyor büyük bir itinayla delikafaduldendelikafadulden

güzel bir şeymiş gerçekten. şu altındaki bezden kısım yürüdükçe dönüyor değil mi? o yüzden koşu bandı gibi dediniz sanırım.
ben de şöyle bir şey görmüştüm nette.leap frog aktivite istasyonu adı. bu da oldukça güvenli birşeye benziyor. bebek oyalamak için ideal gözüküyor.

Eklentiler

• $oyunjolti10140.jpg
    18,7 KB · Görüntüleme: 69
benim biraz garibime gitti :)
altındaki beze basıptamı yürüyecek?
benim kızımınki normal yürüteç ve evimde yerde fazla inişler çıkışlar olmasına rağmen hiç ev kazası yaşamadık çok şükür.. :)

Bence yürüteç e çok para vermek gereksiz basit bir yürüteçte işinizi görür. Sonuçta en fazla 3 ay kullanılır.

bız o sallananadan almıstık ama bosa o kadar para vermısım dıyorum cunku kızım onu hıc ıstemedı ucuz bı tane normal aldım onu cok sevdı ama topu topu onada ıkı ay bındı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…