ew kazaları oldukça fazla oluyormuş yürüteçle oraya buraya çarpmaktan, böyle bişiy çıkmış ben yeni gördüm çok da hoşuma gitti odada olmadığınız zamanlarda bebekler bi yere gidemeyecek yani kontrollu hareket edecekler artık benimki gibi hareketli bebeği olanlar düşünebilir...zemuszemuszemuszemus
benimki gibi çok hareketli bebeği olanlar düşünebilir, odadan çıktığınızda kısa süreli hemen işlem tamam :)) yeni emeklemeye başladı tutabilene aşkolsun nerde zarar ziyan var orayı buluyor büyük bir itinayla delikafaduldendelikafadulden
güzel bir şeymiş gerçekten. şu altındaki bezden kısım yürüdükçe dönüyor değil mi? o yüzden koşu bandı gibi dediniz sanırım.
ben de şöyle bir şey görmüştüm nette.leap frog aktivite istasyonu adı. bu da oldukça güvenli birşeye benziyor. bebek oyalamak için ideal gözüküyor.
benim biraz garibime gitti :)
altındaki beze basıptamı yürüyecek?
benim kızımınki normal yürüteç ve evimde yerde fazla inişler çıkışlar olmasına rağmen hiç ev kazası yaşamadık çok şükür.. :)
bız o sallananadan almıstık ama bosa o kadar para vermısım dıyorum cunku kızım onu hıc ıstemedı ucuz bı tane normal aldım onu cok sevdı ama topu topu onada ıkı ay bındı