• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlarr çokkkk acıllll nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çokkkkkkkkkkkkkkkkkk

elma24

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
7
0
6
İstanbul
kızlar sevgilimle üzerimizde kıyafetler varken yakınlaştık üzerime çıktı ve o an boşalıp boşalmadğını bılmıyorum ilk defa böyle bır şey yaşadğım için çok korktumm üzerimde gecelik ve iç maşır vardı onunda şortu ve iç maşırı vardı bu olay ayın 7snde oldu bn 9sunda hastalndım bu hamile olmadğımı gösterirmi yoksa bu aymı belli olucakk ? nolurrr yardımmm edin spermler geçmiş olabilirmiiii?

Bi önceki konuda da aynı şeyi yazdın yine aynı şeyi yazıyorum.

Evli insanlar tam birleşmeyle senelerce hamile kalamazken üstünüzde kıyafetle hamile kalamazsınız.
Aç google ı en olmadı "nasıl hamile kalınır , korunma yöntemleri" vs yaz oku.

kızlar sevgilimle üzerimizde kıyafetler varken yakınlaştık üzerime çıktı ve o an boşalıp boşalmadğını bılmıyorum ilk defa böyle bır şey yaşadğım için çok korktumm üzerimde gecelik ve iç maşır vardı onunda şortu ve iç maşırı vardı bu olay ayın 7snde oldu bn 9sunda hastalndım bu hamile olmadğımı gösterirmi yoksa bu aymı belli olucakk ? nolurrr yardımmm edin spermler geçmiş olabilirmiiii?

merhaba 21 yıllık ebe hemşireyim ..için rahat olsun ilişki bile olmuş olsaydı 2 gün sonra adet olmam yumurtlama dönemin olmadığı için imkansız ve spermler 72 saat kadar yaşarlar sen 48 saatte adet olmuşsun .ve dediğin gibi dışardan boşalma ile gebelik pek mümkün değildir.birdaha böyle bir durumda daha dikkatli ol.bu yaşadıklarını da unutma bence

izin verebilirsin sorun değil de bari biraz bilgilen önceden :P

ya$in kaç merak ettim
adet olmanin anlami ortada bebek yok demek
ikinizde giyinikken nasil çocuk olucak onuda anlamadim ama neyse :)

bazı kaynaklardan baktığımda olabilir yazıyordu o alana geldiğinde geçer yazıyorlardıı bende telaş yaptım o yüzden sordum zatennn

adet kanamam hemen olunca acaba o süremin gelmesnden olduğunu düşündüm .eğer sperm geçtiyse bu aya belli oluur dye düşündümmm :))

bu kadar kolay olmaz diye tahmin ediyorumda yalnız iç çamaşır nemli gibiydi sevgilime sordum boşalmadım diyor toilete gitmişti zaten ama sonra hastalandım iki gün sonra işte. bu ay çok korkuyordumm sadce dahada hasta olamadımm zatennnnnnnn. ama o olaydan üç gün sonra hasta olmama zaten negatifliği gösterir yanıı dımı?

böyle birşey imkansızz için rahat olsun umarım tekrar aynı şeyi yapmazsın ;)

Back