- 30 Mayıs 2016
- 27
- 5
- 29
-
- Konu Sahibi holly golightly
kesinlikle haklısınız. o dönem biraz daha kararlı duruyordum. o dönem dediğimde bir buçuk ay öncesi. ama şuan kişiliğimi değiştirmek ve eksik olan yanlarımı düzeltmekle uğraşıyorum. daha öncesinde de arkadaşlarımla bağlantımı kestiğim oldu ve şuan çok pişmanım keşke daha güzel yaşasaymışız diyorum. beş yıl sonra dönüp bunu demek istemiyorum. o insanların benle konuşmasına ihtiyacım yok çünkü ben haklıyım bunu biliyorum. ikisinin karakteri zayıf ve hatalarını göremiyorlar sürekli beni suçluyolar. ben kendi haksız yönümü de biliyorum ve sırf bunun için gidip konuşayım diyorum. hala arkadaş olsak samimi olmayacağımı biliyorum. benim içimden geçen artık kimseyle kötü olmamak insanlarda güzel bir yansıma bırakmak bilmediğimi öğrenmek, yarım kaldığımı tamamlamak. kimsenin nefretini kazanmak istemiyorum şu iki günlük dünya daEğer arkadaşlık ilişkinizi bu denli kopartma sebeplerinizi hala haklı buluyorsanız, 3-5 kişinin de selamını almayıverin eksik olsun. Karakterli bir duruş sergilediyseniz arkasında durun yok ben haksız yere kopardım ilişkimi diyorsanız gidip nazikçe konuşun ve tavsiyem bir daha ilişkileriniz üzerine karar alırken 1 değil 10 kere düşünün, çünkü kararlar arkasında durulabiliyorsa güzeldir