Arkadaşlarım yardımınıza ihtiyacım varrr

elaezel

RABBİM OL DİYECEK OLACAK
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2010
483
1
46
İstanbul
Arkadaşlar ben 3 kez düşük yaptım 3 ündede kalp atışı alınamadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım,,,,3.düşükten sonra bütün araştırmalar yapıldı sadece prolaktin biraz yüksek(35.4)ve brucella diye bi hast çıktı drum bunlar düşüğe sebeb deil diyor sizin durumunuz sebebsiz düşükler diyor ne yapacagımı bilemedim,,bana hamile kal 10 gün sonra gel diyor(10 gün benim için geç deilmi)sadece progestan vercekmiş 3 gebeliğimdede kullandım bi işe yaramadı offfffff en azından kan sulandırıcı iğne yapılıyomuş sebebsiz düşüklerde bana da iğne yapılsa,,,,,,,,arkadaşlar lütfen benim gibi olanlarınız varsa yada tanıdığınız varsa nasıl bir yol izlediniz,,,,dr değistiriyim diyorum bana istanbulda iyi bir riskli gebelik uzmanı önerirseniz çok sevinirim lütfen,çok istiyorum bu defa bebeğimi kucağıma almayı ALLAH isteyen herkeze bi evlat nasip etsin İŞALLAH

canım çok geçmiş olsun öncelikle benim kendi görüşümü belirtmek isiyorum baştan ayağa test yaptır ortada var olan hastalıkları ya da vitamin eksikliklerini gidermeye tabi iç hastalıkları uzmanından yardım alarak bu dönem içerisinde hamile kalmamaya çalış her düşük bir travma hem vücut hem psikoloji açısından hiç belli olmaz eşinde de bi sperm bozukluğu olabilir sağlıksız spermler gibi.... sigara düzensiz gıda hersey etkileyebilir mesela bi arkadaşım vejeteryan olduğu için bi hastalığı vardı düşük yapıyordu genellikle. İyi bir özel hastane olabilir ama cerrahpaşa da gayet iyi istanbul da oranın özel muayananeleride var düşünebilirsin. bu sitede okuduğum kadarıyla bu tarz konularda bahat hastanesi dr mustafa balık ii bi drmuş. İnş bi daha böyle hüsranlar yaşamazsın çok zor

Arkadaşım cevap yazdığın için çok tesekür ederim,ben bütün araştırmalarımı yaptırdım pıhtılaşma testleri hormon testleri eşime sperm testi eşime ve bana kromozom testi bana tüm kan testleri yapıldı ama sonucunda sadece prolaktin seviyem 35.4 ve brucella çıktı şimdiki dr bunlar düşüge sebeb deil diyor eski dr düşüğe sebeb diyor bende anlamadım ama ben düşükle alakası olabileceğini düşündüm özellikle brucellanın çünkü brucella kanda mikrop ee bebek kanla besleniyo belki gelişimini engellemiştir diyorum ama bakalım işallah bu defa yavrumu kucagıma alırım isteyen herkeze RABBİM nasip etsin,,,,sanada çok tesekür ederim arkadaşım,,,,,,yazımı okuyan diğer arkadaşlardanda rica ediyorum bana iyi bir riskli gebelik uzmanı önerin lütfen bide benle benzer seyleri yasayanlar nasıl bir yol izlediler yazarlarsa çok sevinirim

melekbade canım yazmayı unutmuşum sölediğin dr dikkate alıcam çok tesekür ederim

melekbade yazmayı unutmuşum sölediğin dr ciddiye alıcam çok teskür ederim canım

yardım arkadaşlarımmmmmmmmmmm

sevgili elaezel öncelikle çok geçmiş olsun.bende 2 düşük yaptım ama arada normal bir hamileliğim oldu,3 yaşında bir oğum var şimdi.rabbim sanada nasip eder inşaallah.ben maalesef sana sorduğun konuda yardmcı olamayacağım ama belki sen bana yardımcı olursun.ağustos ayında 7 haftalık gebeyken bebek karnımda ölmüştü,ben 12 haftalıkken rutin kontrolümde öğrndim durumu,kürtaj oldum.6 ay korundum artık bebek istiyorum ama doktorum önce bazı testler yapılması gerektiğini söyledi,sanırım sen bu test aşamasından gçmişsin,bu testleri sana danışmak istedim.sadece kan tahlilimi istiyorlar?bulunduğum şehirdede bu tetleri yalnızca üniversite hastanesi yapıyormuş,bende oldum olası ünv. hastanelerinden nefret ederim,başıma ne geleceğinide bilmediğim için sana sormak istedim.cevaplarsan memnun olurum.

Teşekür ederim canım iyi dileklerin için,,,bir tane sağlıklı bebeğin olduğu için sana ne uygularlar bilemiyorum ama bana yapılan testleri sana eksiksiz yazabilirim,,,,hormon testleri,kan testleri,hsg yani rahim filmi,eşime sperm testi eşime ve bana kromozom testleri,pıhtılaşma testleri,ben ünüversite hastanesinin profuna gittim 250 lira ödedim ama hem çok erken aldım sonuçları hemde çok avantajlı oldum biliyosun ünüversite hastaneleri insanı yoruyor,bütün testlerim yapıldı ve sonuçlarım 20 günde çıktı sana önerim bir kereye mahsus profa git aslında hep git ama maddi durumun nasıl bilemem çünkü çok tuzlu oluyo muayene ücreti,ondan sonra ALLAH kerim düşüklerine sebeb ne önce onu öğren canım sana tavsiyem bu ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.......

Senin için en uygun olan aslında bir perinatolog tarafından takip edilmen, memorial hastanesinde Cihangir Yılanlıoğlu var, (perinatolog) özel sağlık sigortan varsa ona gidebilirsin yoksa biraz masraflı olur.Eğer yoksa diğer arkadaşlarında dediği gibi üniversite hastanelerinden bir uzman, prof bulursan daha uyguna gelebilir, en azından testler için para ödemezsin.
Allah yardımcı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…