- Konu Sahibi HasnictirR
Arkadaşlar şuan evinde Pepsi cola olan var mı ?? Acillll lazım bir kampanya için eğer varsa bana kapaktaki şifreyi yazın lütfen
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar şuan evinde Pepsi cola olan var mı ?? Acillll lazım bir kampanya için eğer varsa bana kapaktaki şifreyi yazın lütfen
Kontör derken ? Anlamadım canım ne demek ıstedıgını ??Bence kontör gönderelim kısa yoldan. Nasıl fikir sizce![]()
Kontör derken ? Anlamadım canım ne demek ıstedıgını ??
Gerçekten anlamadım ayrıca bu nasıl bır uslup ?? Kım neyı anlayacak ne dıyorsun ?Ben anladım, eminim anlayanlarda anlamıştır, neyse...
Gerçekten anlamadım ayrıca bu nasıl bır uslup ?? Kım neyı anlayacak ne dıyorsun ?
Al cnm bu yazı anlatıyor anlamadığını..
Pepsi Yaşatır Seni Kampanyası 2013, 1 Güne 1 Kapak yeter yeni Pepsi kampanyasına 450 ml, 1 litre, 1,5 litre, 2 litre, 2,5 litre ve 3 litrelik Pepsi kapaklarının altından çıkan şifreyi 5757ye göndererek katılabilirsiniz.
Başarılı şifre gönderimleri Avea, Turkcell ve Vodafone abonelerine şebeke içinde kullanılmak üzere 100 dakikalık konuşma süresi, 100 SMS ve 100 MB internet kazanırsınız. 5757′ye gönderilen her mesaj 80 Kuruş olarak ücretlendirilir.
Okey plus oyununda da çip veriyodu bi ara. Sırf onun için pepsi içiyodum bende
Ama hiç kalmAmış evde valla canım.
Aynen oyle canım onyargılı ınsan o kadar cok kı alıstım bu duruma umurumda da degıl...Konuyu dagıtmayalımDemek ki neymiş .
Bilmeden , anlamadan arkadaşlarımızı yargılayıp kırmıyormuşuz .
Önce dinliyor , sonra yorum yapıyormuşuz
Eski bir Pepsi şişesi buldum içine pekmez koymuş annem
dene bakalım bunu olacak mı canım
MDP72APB
Cok sagol canım ugrastın benım ıcın :) Sımdı uykum geldı cok fazla sıfresı olan kısıler bana mesaj olarak atarsa cok sevınırım :) Bırısı kontor ıcın kullanır bırısı okey ıcın mazallaheski ya ondandır belki .(