Arkadaşlar !!!

HasnictirR

ღ нεrşεчίn &#1085
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
1.700
38
158
İstanbul
Arkadaşlar şuan evinde Pepsi cola olan var mı ?? Acillll lazım bir kampanya için eğer varsa bana kapaktaki şifreyi yazın lütfen

Son düzenleme:
Tek kullanımlık değil mi o şifreler?

Neden sana versin ki, muhtemelen kullanmıştır alan kişi. :)

Yani en azından bana göre öyle.

Gerçekten anlamadım ayrıca bu nasıl bır uslup ?? Kım neyı anlayacak ne dıyorsun ?

Al cnm bu yazı anlatıyor anlamadığını..

Pepsi Yaşatır Seni Kampanyası 2013, 1 Güne 1 Kapak yeter yeni Pepsi kampanyasına 450 ml, 1 litre, 1,5 litre, 2 litre, 2,5 litre ve 3 litrelik Pepsi kapaklarının altından çıkan şifreyi 5757‘ye göndererek katılabilirsiniz.

Başarılı şifre gönderimleri Avea, Turkcell ve Vodafone abonelerine şebeke içinde kullanılmak üzere 100 dakikalık konuşma süresi, 100 SMS ve 100 MB internet kazanırsınız. 5757′ye gönderilen her mesaj 80 Kuruş olarak ücretlendirilir.

Al cnm bu yazı anlatıyor anlamadığını..

Pepsi Yaşatır Seni Kampanyası 2013, 1 Güne 1 Kapak yeter yeni Pepsi kampanyasına 450 ml, 1 litre, 1,5 litre, 2 litre, 2,5 litre ve 3 litrelik Pepsi kapaklarının altından çıkan şifreyi 5757‘ye göndererek katılabilirsiniz.

Başarılı şifre gönderimleri Avea, Turkcell ve Vodafone abonelerine şebeke içinde kullanılmak üzere 100 dakikalık konuşma süresi, 100 SMS ve 100 MB internet kazanırsınız. 5757′ye gönderilen her mesaj 80 Kuruş olarak ücretlendirilir.

Yazık sana ...... Bırıncısı kontor olsa derdım neden ıstemeyeyım acık acık ? Cekındıgım ne olabılır kı herseyımı ben burada herkese paylasabılıyorsam bunda ne var ?? Ikıncısı benım kontore ıhtıyacım yok faturalı hat kullanıyorum .. :) Ucuncusu de kutu,1 veya 1,5 lt kapagının altındakı sıfreler gecerlı...

Okey plus oyununda da çip veriyodu bi ara. Sırf onun için pepsi içiyodum bende
Ama hiç kalmAmış evde valla canım.

Demek ki neymiş .
Bilmeden , anlamadan arkadaşlarımızı yargılayıp kırmıyormuşuz .
Önce dinliyor , sonra yorum yapıyormuşuz

Demek ki neymiş .
Bilmeden , anlamadan arkadaşlarımızı yargılayıp kırmıyormuşuz .
Önce dinliyor , sonra yorum yapıyormuşuz
Aynen oyle canım onyargılı ınsan o kadar cok kı alıstım bu duruma umurumda da degıl...Konuyu dagıtmayalım :9: bır sıfre gelmedıı :14:

eski ya ondandır belki .(
Cok sagol canım ugrastın benım ıcın :) Sımdı uykum geldı cok fazla sıfresı olan kısıler bana mesaj olarak atarsa cok sevınırım :) Bırısı kontor ıcın kullanır bırısı okey ıcın mazallah :9::9: Iyı geceler hepınızeee :54:

Back