• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Arkadaşlar yüzüm çok solgun ve sararmış gibi çözüm arıyorum

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

sevgi28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
854
98
73
Giresun
mrb arkadaşlar..dünn regly ağrım için acile gittim iğne yaptırmaya.doktor girer girmez kapından dediki kansızlıkmı var sende yüzün sapsarı..çok oldu buu ne zaman doktora gitsem bunu sölediler kaç kez kan değerlerime baktırtım süper ötesi baya yüksek çıkıyo hayret ediyolar..herhangibir hastalığımda yok yani biliyorum..bildim bileli böleyim zaten yüzüm hep solgundur gözlerim çökük mor.daha 24 yaşındayım artık bunaldım makyaj yapmadığımda hastamısın ölü gibisin diyolar makyajsız dışarı çıkamıyorum.artık bunaldım bu durumdan yüzümün renginin canlılığının yerine gelmesi için bir çözüm varmıki acaba??.göz altlarım içinde tabiii?

Aaaay bendensiniz. Ne zaman biri görse 'Hasta mısın sen yüzün çok solgun' diyor önceden takmıyordum ama yeni yeni takmaya başladım.Kan değerlerim bnm de normal bir şey yok ama yüzüm halà solgun :( . Vertigo hastalığı var bn de geçen doktora gttim o da dedi yüzün çok solgun diye halbu ki normalde de hep öyledir .Kontrole gitcem detaylı sorcam bunu ben neden böyle diye .s

Kelin ilacı olsa önce kendi kafasına misali :1:
Göz altı mor, yüz sararmış, solgun.. Gözlerim de akıyor sanki hastaymışım gibi ama halbuki iyiyim..
Kanım da normal..
Sorun ne ben de bilmiyorum..
Kardeşim nette böyle şeyleri araştırmaya meraklıdır, bana da gözlerine salatalık koy her gece, yüzünü de gül suyu ile sil her gün diyor ama yapmaya üşeniyorum..
Yani faydası olur mu ki, hiç bilmiyorum :44:

bende aynen öyleyim,
sarı ten, mor gözaltı,
banada doktor kan tahlili istemişti, sonucunda da cilt rengin buymuş dedi.
makyajdan başka çaresi yok maalesef:50:

Aaaay bendensiniz. Ne zaman biri görse 'Hasta mısın sen yüzün çok solgun' diyor önceden takmıyordum ama yeni yeni takmaya başladım.Kan değerlerim bnm de normal bir şey yok ama yüzüm halà solgun :( . Vertigo hastalığı var bn de geçen doktora gttim o da dedi yüzün çok solgun diye halbu ki normalde de hep öyledir .Kontrole gitcem detaylı sorcam bunu ben neden böyle diye .s

Ben de öyleyim. Gözlerimin altı mor degil ama
Bugday tenliyim, saçlar da sarı dolayısıyla iyice soluk görünüyorum.

Yalnız bende de kansızlık ve vertigo var.

Vertigo etkiliyormuymuş?

kansızlık sorunu yoksa allıktan başka çözümü yok maalesef.. beyaz tenli olup soluk yüzlü olanlar hoşuma gidiyor ama ben de buğdayım ve tenim soluk.. sarımtrak duruyor :14:

Vertigo etkiliyormuymuş?

Daha kontrole gtmedim gidince vergito etkiler mi diye sorcam.Ben de önceden kansızlık vardı ama şuan kanım normal hçbir sorun yok.Siz de kansızlık varmış bu etkileyebilir...

ben de geçen gün üşüttüğüm için doktora gittim. İçeri girer girmez bu ne hal git hemen kan tahlili yaptır dedi . yüzün çok solgun. Yaptırdım ve evet kansızlık var ilaç kullanıyorum ama iyi gelir inşallah

herhangi bir sağlık sorununuz yoksa bb krem yada cc krem kullanın.. benimde yüzüm hep solgun cilde olması gereken parlaklığı veriyor ve sadece bir krem ben la roche bb kullanıyorum o solgun yorgun sarımsı görüntüyü anında alıyor. Araştırın isterseniz

Vertigo etkiliyormuymuş?

Buradaki hastaneler doğru düzgün araştırmıyor sinir oldum . Bana vergito teşhisi konulmuştu öyle bir şey yok kist varmş. Araştırma hastanesine gittim kansızlık yok demişlerdi bana varmış,B12 vitamin eksikliği çok düşük,cilt solukluğum bundan sanırım :) Sonuç iğneye başladım. İlk beş gün her gün ,4 hafta haftada bir kez ve 4 ay ayda bir kez. Bence sizde iyi bir araştırma hastanesine gidip detaylı kan tahlili yaptırmalısınız,başka şeylerde olabilir.

tenim beyaz ama benim de sariya donuyo bazen kizlar...ay gibi parliyosun diyen de oluyo suratin ozellikle agiz etrafi sararmis diyen de oluyo...bende de b12 eksikligi var bundan olabilir donem donem diye dusunuyorum,su siralar sikintim yok ama o sarimsi cilt rengi cidden hasta gosteriyor,sevmiyorum o rengi...

Sigara içiyorsan ondandır benımde oyledı cunku sıgarayı 5 yıl once bıraktım sımdı cok guzel bır cıldım var
bazen mınık sıvılceler cıksada sorun degıl sıgara ınsan cıldını yaşlandırıyor

bende beyaztenli ve soluk duruyorum. gözlerimin altıda mor. saçlar sarı tabi olduğumdan dahada soluk duruyorum . millet aa kansızsın felan derler ama değilim.. alerjilerim var gözlerimin altının mor olması galiba ondan :1:. milletin dediklerini umursamıyorum. makyajıda canım istediğinde yapıyorum... ama k.valideye giderken allık sürüyorum. yemek yedirmeye çalışıyor yoksa:1:

mrb arkadaşlar..dünn regly ağrım için acile gittim iğne yaptırmaya.doktor girer girmez kapından dediki kansızlıkmı var sende yüzün sapsarı..çok oldu buu ne zaman doktora gitsem bunu sölediler kaç kez kan değerlerime baktırtım süper ötesi baya yüksek çıkıyo hayret ediyolar..herhangibir hastalığımda yok yani biliyorum..bildim bileli böleyim zaten yüzüm hep solgundur gözlerim çökük mor.daha 24 yaşındayım artık bunaldım makyaj yapmadığımda hastamısın ölü gibisin diyolar makyajsız dışarı çıkamıyorum.artık bunaldım bu durumdan yüzümün renginin canlılığının yerine gelmesi için bir çözüm varmıki acaba??.göz altlarım içinde tabiii?

Azıcık allık sağlık sağlık :)))

Adaçayı demleyip yüzüne sürebilirsin.Cilde canlılık vererek kırışıklıkları azaltır.A vitamini bakımından zengindir.Marul çok iyi bir antiseptiktir.Taze yapraklarının ezilmesi ile çıkarılan suyu ergenlik sivilcelerine iyi gelir. Cilde canlılık getirerek güzellik kazandırır. Buğday yağı da cilt için mükemmel bir E vitamini kaynağıdır.Cilde güzellik verir. Cildi besler, pürüzsüzleştirir.
Elmayı rendeleyip suyunu sıkın. İçerisine bir tatlı kaşığı Türk kahvesi koyup gazlı bezin arasına yerleştirip sorunlu bölgelere uygulayın. Bu uygulamayı haftada üç Gün tekrarlayın. Ancak bu bir Sağlık sorunu da olabilir. Bu yüzden doktora görünmenizde fayda var.

Back
X