E esrunum Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2014 645 476 103 29 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi esrunum #1 Bır kere kullanılmıştır oda düğünümde düğünüme yakın bu ayakkabı bulmak ıcın alt ust ettım en son izmirden getırttım fantazı ayakkabısı olduğu ıcın fiyatı 90 tl artı kargo ücreti alıcıya aittir Eklentiler $imagesCA5IGVEM.jpg 7,4 KB · Görüntüleme: 60 Son düzenleme: 29 Mayıs 2014
Bır kere kullanılmıştır oda düğünümde düğünüme yakın bu ayakkabı bulmak ıcın alt ust ettım en son izmirden getırttım fantazı ayakkabısı olduğu ıcın fiyatı 90 tl artı kargo ücreti alıcıya aittir
E ers_gnl Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Şubat 2009 51 0 96 İstanbul 29 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi esrunum #2 esrunum .!.: Bır kere kullanılmıştır oda düğünümde düğünüme yakın bu ayakkabı bulmak ıcın alt ust ettım en son izmirden getırttım fantazı ayakkabısı olduğu ıcın fiyatı 90 tl artı kargo ücreti alıcıya aittir Genişletmek için tıkla... Canım merhaba, bana değil ama evlenecek olan bir arkadaşıma lazım bu tarz bir ayakkabı kaç numara ve rahatmı biraz bilgi verebilirmisin ?
esrunum .!.: Bır kere kullanılmıştır oda düğünümde düğünüme yakın bu ayakkabı bulmak ıcın alt ust ettım en son izmirden getırttım fantazı ayakkabısı olduğu ıcın fiyatı 90 tl artı kargo ücreti alıcıya aittir Genişletmek için tıkla... Canım merhaba, bana değil ama evlenecek olan bir arkadaşıma lazım bu tarz bir ayakkabı kaç numara ve rahatmı biraz bilgi verebilirmisin ?
E esrunum Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2014 645 476 103 29 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi esrunum #3 ers_gnl .!.: Canım merhaba, bana değil ama evlenecek olan bir arkadaşıma lazım bu tarz bir ayakkabı kaç numara ve rahatmı biraz bilgi verebilirmisin ? Genişletmek için tıkla... evet canım çok rahat bır ayakkabı 37 numara ama 37- ve 38 numara ya göre ayarlanmış bır kalıp
ers_gnl .!.: Canım merhaba, bana değil ama evlenecek olan bir arkadaşıma lazım bu tarz bir ayakkabı kaç numara ve rahatmı biraz bilgi verebilirmisin ? Genişletmek için tıkla... evet canım çok rahat bır ayakkabı 37 numara ama 37- ve 38 numara ya göre ayarlanmış bır kalıp
E ers_gnl Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Şubat 2009 51 0 96 İstanbul 29 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi esrunum #4 esrunum .!.: evet canım çok rahat bır ayakkabı 37 numara ama 37- ve 38 numara ya göre ayarlanmış bır kalıp Genişletmek için tıkla... anladım canım arkadaşıma gösterip haber vereceğim bakarsın o alır :)
esrunum .!.: evet canım çok rahat bır ayakkabı 37 numara ama 37- ve 38 numara ya göre ayarlanmış bır kalıp Genişletmek için tıkla... anladım canım arkadaşıma gösterip haber vereceğim bakarsın o alır :)
E esrunum Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2014 645 476 103 29 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi esrunum #5 ers_gnl .!.: anladım canım arkadaşıma gösterip haber vereceğim bakarsın o alır :) Genişletmek için tıkla... tamam canım :))
ers_gnl .!.: anladım canım arkadaşıma gösterip haber vereceğim bakarsın o alır :) Genişletmek için tıkla... tamam canım :))