Arkadaşlar Yine Bulaşık Makinası Hakkında Yardıma İhtiyacım Var :(

Bluesong

Guru
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2008
60
7
Arkadaşlar daha önceki konumu okuyanlar bilir Profilo üç proğramlı bir makina aldım önce kurutmasında biraz sorun vardı yogun kurutmayla sorunu çözdüm finish qantum tablet kullanıyorum dün kısa programda bulaşıklarımı yıkadım herşeyde acı bir tat kaldıgını gördüm.Bu gün işden gelincede deterjansız çalıştırdım aynı programda ve sonuç aynı bardaklar tabaklar ışıl ışıl ama acımsı bir tat var Bimden parlatıcı almıştım ondan koymuştum önceden makinaya hiç deterjan koymadıgımdan yola çıkarak bu tadı parlatıcının verdiğini düşünüyorum.Birde makina çalışırken kapagını açıp baktım içinde ki su hafif bulanıkdı deterjan koymadıgım halde neden bulanıktı oda kafama takıldı burdan bir arkadaş makinadaki suyun hafif bulanık oldugunu söylemişdi yani normalmiş ama deterjansız yıkamama ragmen bu normalmi bilemiyorum bilen varsa bu sorunlarıma bir cevap yazın lütfen.Serviside aradım ama gelip bakacaklarını makinada sorun yoksa 25 liramı alacaklarını söylediler bende çağırmakdansa kendim önce araştırayım dedim vardığım sonuç dediğim gibi parlatıcıdan gibi görünüyor siz ne düşünüyorsunuz

o kadar uzun yazmışsınız ki kimse kendini yormamış,açıkçası ben de.keşke bi boşluk,paragraf falan yapsaymışsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…