Mutfak Püf Noktaları arkadaşlar yemekteyiz programındaki gibi janjanlı bi sofra hazırlamak istiyorum...

angel_86

böcüğüm
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2008
592
3
arkadaslar haftaya cok onemlı mısafırler agırlayacagım evımde.yemekteyız programındakı gıbı bı sofra hazırlamak ıstıyorum.sıyah beyaz ve gumus renklerın agırlı oldugu bı sofra dusunuyorum.suplalarım sıyah renklı yemek takımım beyaz ve grı cızgılerı var.yanlız kendıme bı masa ortusu almak ıstıyorum grı renklı sadece ama nasıl bısey nerden almam gerektığini bilmiyorum.runner da kullanmak istiyorum siyah renkli ve peçetelerimi de siyah olarak düşünüyorum.runner ve peçeteler hazır bulabilirmiyim yoksa diktirmem mi gerekiyor.bana bu konu da yardımcı olursanız cok sevinirim arkadaşlar.
umarım konuyu da doğru yere açmışımdır uygun bi yer burayı buldum...

her tarafta runner peçete bulabilirsin canım.. arkadaslar marka vermişler.. ben de ekliyim taçtada var..
uygun olsun diyorsan eminönüne bak.. orda da çok var...

çok sağolun arkadaslar cok yardımcı oldunuz tsk ederım.bu markaların urunlerıne bakıcam bıde bugun bı yerden fıyat aldım bı perdecıden ozel kumasları var bi cok takım hazırlamıs boyle asagı yukarı 100 lıra tutar dedı.masa ortusu,runner ve 6 adet peçete.bana uygun geldı fıyatı oldukca.sızce nasıl.bu arada bu hafta sonu bu markalarınkı ne de bakım bı fıkır olur hem.

diktirmek uzun sürmez mi? masa da aşırı süs olmaması sofrayı daha çok gösterir. renk seçimler güzel. gümüş şamdan ve yine gri simli iki ince mum harika olacaktır. peki menüde neler var ben de onu merak ettim.

boyner cok ii fikir arkadasında belırttıgı gıbı.
belkı mudo concept de de vardır, bırde oraya bakmakta fayda var buyrunnnnnnnnn

tsk ederım arkadaslar dıktırdım ben.1 gunde teslım ettıler cok guzel oldu.içime sindi....hepinize tsk ederım canlarım yerimseniben

tsk ederım arkadaslar dıktırdım ben.1 gunde teslım ettıler cok guzel oldu.içime sindi....hepinize tsk ederım canlarım yerimseniben

Nerden diktirdin canım bende peçete almak istiyorum
özelden yazar mısın bana

Nerden diktirdin canım bende peçete almak istiyorum
özelden yazar mısın bana

tatlım hemen hemen her perdeci dikiyor.ben ilk önce tereddüt ettim ama bayagı birine dikmişler diktiklerini gösterdi çok hoştu.çok yere baktım ama renk olarak model olarak ıstedıgım gıbı bulamadım hıc en ıyısı dıktırmek oldu.bu rada benım acelem oldugu ıcın cok kısa zamanda dıkıp verdı kumas da vardı Allah'tan elınde.normal de 10 gıbı bı surede teslım edıyormus.

misafirlerin ne zaman geliyorlar. masanın fotoğrafını çekebilir misin? merak ettim. menü ne olacak. çok meraklıyım sanırım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…