Mutfak Dekorasyonu arkadaşlar yemek odası için bi yardım.

BenimKemiklerimiri

I Love Kebap
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
2.712
3.442
333
Selam kızlar.Aylardır masko yu talan etmemize rağmek istediğimiz tv ünitesini bulamadık ya.bizde bari yemek odası alalım dedik.çünkü benim tabak çanak koymaya fazla yerim yok galiba evde :D o yüzden koca bi tv ünitesi yerine konsolu olan bi yemek odasına karar verdik.gittik beğendik ama tamda emin değilim.renk olarak yatak odamın aynısı oluyo.en azından bi odam siyah beyaz olsaydı dedim ama hep kahve beğeniyorum.
koltuklarm krem deri.Koltuklar biraz ofis mobilyası rahatlığında olduğu için yemek odası ona yakışırmı sizden onun için bi fikir bekliyorum.
hepsinin resmini koyucam şimdi

bu yatak odam.bunu aldım yerleşti artık.
$29779047.webp

bunlar koltuklarım.bunları beğenmiyebilirsiniz muhtemelen ama okdar rahatki almazsam uykularım kaçardı.
$vanessi-koltuk-2.webp

Bu da beğendiğimiz yemek odası
$miranda_b.webp

sizce artık almış olduğum koltuklarla bu yemek odası uygunmudur.Başka bi renk mi düşünmeliyim.dünyanın en kararsız insanı olduğum için fikirlerinizi bekliyorum :54::54:

Valla süper canm yatak odasına öldüm bittim :31:
Koltuklar desen muhteşem
yemek odasıda uymuş çok uyumlular :46:

yok yok canm uyum süper . yatak odan çok hoş çeyizime bunun gibi aldırmak istiyorumm :17:

yatak odasınıda 3 hafta önce aldım.çok beğendim.yatak odam çok büyük değil nası durcak diye merak ediyordum ama benim odamda bile güzel durduysa herkeste güzel durur heheh.çılgınlar gibi bir pazarlık sonucu 3.900 e aldık.diğer yatak odalarına oranla çok uygun fiyatı.

bnde beendim :)) hatta koltuklarına bayıldım tam keyfine düşkünler için:))) yatak odanıda çook çook beğendim güle güle kullan ama yemek odası beyaz gbi gzküyo koltuklar krem... bnce yemek odası takımıda krem olsa daha uyumlu olur diye düşünüyorum.. ama sn zaten zewklisin beğendiysen gzeldir:))

bnde beendim :)) hatta koltuklarına bayıldım tam keyfine düşkünler için:))) yatak odanıda çook çook beğendim güle güle kullan ama yemek odası beyaz gbi gzküyo koltuklar krem... bnce yemek odası takımıda krem olsa daha uyumlu olur diye düşünüyorum.. ama sn zaten zewklisin beğendiysen gzeldir:))

teşekkur ederimmm.:52:
yemek odası tam beyaz değildi mağzada aslında.dediğin gibi fotolarda beyaz çıkmış.böyle kırık beyaz gibiydi.
tam krem rengi bende düşündüm de duvarlar da krem gibi bişey.koltuklarda krem.o sebepten biraz açık olması makul gibi.ay bembeyaz ev oldu ya tam yeni gelin evi hehe.bize kalsa mat ağaçtan alıcaz mobilyaları ama ah o anam yokmu o anam.sanki kendi evini diziyo heheh.

SİYAH BEYAZDAN ARTIK GINA GELDİ DİYEBİLİRİM. KAHVE KREM EN UYUMLU VE DİNGİN İKİ RENK UYUMUDUR.BENCE EN İYİSİNİ YAPMIŞSIN BUNLARI ALMAKLA ÇOK GÜZEL ÖZELLİKLE YEMEK ODASI TAKIMIN GÜZEL.GÜLE GÜLE KULLAN CANIM:ssz:

SİYAH BEYAZDAN ARTIK GINA GELDİ DİYEBİLİRİM. KAHVE KREM EN UYUMLU VE DİNGİN İKİ RENK UYUMUDUR.BENCE EN İYİSİNİ YAPMIŞSIN BUNLARI ALMAKLA ÇOK GÜZEL ÖZELLİKLE YEMEK ODASI TAKIMIN GÜZEL.GÜLE GÜLE KULLAN CANIM:ssz:

teşekkur ederim.beğenildiğine sevindim.gidip alıyorum cumartesi artık. :52:

kızlar aldım yemek odamı yupiiyyyy.
umarım daha mobilya için gezmem ya.şu an bütün odalarımı aldım.ama koltuklarda bi sorun çıkabilirmiş.derisi mi kalmamış neymiş ya.haber vericekler bugun.şimdi bidaha koltuk bakmak düşüncesi bile korkunç ama napalım.umarım sorun çıkmazda gelir koltuklarım.
herkese teşekkur ederim. :52::52:

Almışsınız gerci zamanında goremedım fakat guzel bır secım bence cok uyulu olmuslar ıyı gunlerde mutlu ve huzurlu kullanın inşallah:)

Son düzenleme:
slm yemek odası takımını çok beğendim bizimde haziranda düğünümüz olucak bende okadar çok gezdimki beğenemiyorum birtürlü istediğim gibi model bulamadım yemek odası markası ne nerden aldınız bana bilgi verebilirmisniz :)) iyi günlerde huzurla kullanın eşyalarınızı...

slm yemek odası takımını çok beğendim bizimde haziranda düğünümüz olucak bende okadar çok gezdimki beğenemiyorum birtürlü istediğim gibi model bulamadım yemek odası markası ne nerden aldınız bana bilgi verebilirmisniz :)) iyi günlerde huzurla kullanın eşyalarınızı...

çok teşekkur ederim.
biz Saloni den aldık.yeri ikitelli masko da.Eğer istanbulda değilseniz diğer şehirlerde de bayileri var diye biliyorum.
saloni diye aratın internette. sitelerinde başka modeller de var.

Canım çok hoş durmuş...Koltuk takımını da beyaz alırsan ev çook beyaz olur göz yorar..Bende beyaz yemek odamın içine krem koltuk aldım..daha ağır duruyor...İçin rahat olsun aldıkların güzel ve uyumlu..

canım her şey süper ben evde renk uyumu olmasından yanayım ne güzel renk uyumu yapmışsın yatak odan salonun koltukların hepsi çok güzel ve uyumlu

Back
X