- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
- Konu Sahibi BenimKemiklerimiri
Selam kızlar.Aylardır masko yu talan etmemize rağmek istediğimiz tv ünitesini bulamadık ya.bizde bari yemek odası alalım dedik.çünkü benim tabak çanak koymaya fazla yerim yok galiba evde
o yüzden koca bi tv ünitesi yerine konsolu olan bi yemek odasına karar verdik.gittik beğendik ama tamda emin değilim.renk olarak yatak odamın aynısı oluyo.en azından bi odam siyah beyaz olsaydı dedim ama hep kahve beğeniyorum.
koltuklarm krem deri.Koltuklar biraz ofis mobilyası rahatlığında olduğu için yemek odası ona yakışırmı sizden onun için bi fikir bekliyorum.
hepsinin resmini koyucam şimdi
bu yatak odam.bunu aldım yerleşti artık.

bunlar koltuklarım.bunları beğenmiyebilirsiniz muhtemelen ama okdar rahatki almazsam uykularım kaçardı.

Bu da beğendiğimiz yemek odası

sizce artık almış olduğum koltuklarla bu yemek odası uygunmudur.Başka bi renk mi düşünmeliyim.dünyanın en kararsız insanı olduğum için fikirlerinizi bekliyorum

koltuklarm krem deri.Koltuklar biraz ofis mobilyası rahatlığında olduğu için yemek odası ona yakışırmı sizden onun için bi fikir bekliyorum.
hepsinin resmini koyucam şimdi
bu yatak odam.bunu aldım yerleşti artık.

bunlar koltuklarım.bunları beğenmiyebilirsiniz muhtemelen ama okdar rahatki almazsam uykularım kaçardı.

Bu da beğendiğimiz yemek odası

sizce artık almış olduğum koltuklarla bu yemek odası uygunmudur.Başka bi renk mi düşünmeliyim.dünyanın en kararsız insanı olduğum için fikirlerinizi bekliyorum