- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
- Konu Sahibi BenimKemiklerimiri
-
Valla süper canm yatak odasına öldüm bittim
Koltuklar desen muhteşem
yemek odasıda uymuş çok uyumlular
yok yok canm uyum süper . yatak odan çok hoş çeyizime bunun gibi aldırmak istiyorumm
bnde beendim :)) hatta koltuklarına bayıldım tam keyfine düşkünler için:))) yatak odanıda çook çook beğendim güle güle kullan ama yemek odası beyaz gbi gzküyo koltuklar krem... bnce yemek odası takımıda krem olsa daha uyumlu olur diye düşünüyorum.. ama sn zaten zewklisin beğendiysen gzeldir:))
SİYAH BEYAZDAN ARTIK GINA GELDİ DİYEBİLİRİM. KAHVE KREM EN UYUMLU VE DİNGİN İKİ RENK UYUMUDUR.BENCE EN İYİSİNİ YAPMIŞSIN BUNLARI ALMAKLA ÇOK GÜZEL ÖZELLİKLE YEMEK ODASI TAKIMIN GÜZEL.GÜLE GÜLE KULLAN CANIM
SİYAH BEYAZDAN ARTIK GINA GELDİ DİYEBİLİRİM. KAHVE KREM EN UYUMLU VE DİNGİN İKİ RENK UYUMUDUR.BENCE EN İYİSİNİ YAPMIŞSIN BUNLARI ALMAKLA ÇOK GÜZEL ÖZELLİKLE YEMEK ODASI TAKIMIN GÜZEL.GÜLE GÜLE KULLAN CANIM
slm yemek odası takımını çok beğendim bizimde haziranda düğünümüz olucak bende okadar çok gezdimki beğenemiyorum birtürlü istediğim gibi model bulamadım yemek odası markası ne nerden aldınız bana bilgi verebilirmisniz :)) iyi günlerde huzurla kullanın eşyalarınızı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?