- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.624
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar bi takım ailevi sikintilardan ötürü yasin okuyoruz farklı nefeslerın hurmetine daha hızlı kabul olacağını düşünüyoruz sizlerden rica okuyan olur mu
Okuyandan da okumayan dan da Allahım razı olsun hepimizi sikintilarimizdan kurtarsin amin.
Canım ablam yine Hızır gibi yetistin banaAllah ferahlık versin Hazalım , aldım bi tane ablacım okudum bil .
Amin Hazalım Rabbim kimseyi darda bırakmasın inşAllah [/QUOTE]QUOTE="Hazal, post: 54996739, member: 197853"]Canım ablam yine Hızır gibi yetistin bana
Bu yasin dualamasinda sana ve ailenede duayı edilmiş bil ozel bi duan varsa gönder
Allah razı olsun
Allah razı olsun çok çok teşekkür ederim yasin bitiminde sizede dua edicem1 tane de ben aldım, allah feraha çıkarsın inşallah .
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun ne duan dileğin varsa mevlam seninde yardımcin olsun amiiin. Bende sana dua edicemYasin okuyamıyorum. Sizin için 20 Fatiha, 20 İhlas okudum. Allah tüm sıkıntılarınızı tez Zaman'da gidersin inşallah.
Amin canım Allah razı olsun bende size dua edicem yasin bitiminde de nickinizle :)1 tane okuyacagim aksam. Rabbim sizi feraha cikarsin insallah
Çok teşekkür ederim sizede dua edicem :))Bende 1 tane okurum
Caniiiiim Allah razı olsun senden2 tane aldim, rabbim es selam ismiyle selamete çıkarsın insallah.
Allah ferahlık versin Hazalım , aldım bi tane ablacım okudum bil .
Yasin okuyamıyorum. Sizin için 20 Fatiha, 20 İhlas okudum. Allah tüm sıkıntılarınızı tez Zaman'da gidersin inşallah.
1 tane okuyacagim aksam. Rabbim sizi feraha cikarsin insallah
2 tane aldim, rabbim es selam ismiyle selamete çıkarsın insallah.
Kızlar Alalh hepinizden razı olsun 6 martta dualadik sizede dua ettim Rabbim ne dileginiz varsa kabul etsin hayirlisiyla3 tane okudum ben. Eksik varsa eğer okuyabilirim yine.