arkadaşlar yardımmmmm

Ç

ÇİĞDEM42

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi ÇİĞDEM42
kızlar 2 temmuzda kürtaj oldum ama hala adet olamadım . dr a gittim ilaç verdi ama işe yaramadı baka ilaç vermiyor. yine aynı ilacı veriyor.ilacın adı cyclo-progynova. bu ilaçtan kullanan varmı.işe yaradımı? sizce neden adt olamıyorum.lütfen yardım edin.

• Konu Sahibi ÇİĞDEM42
kızlar 2 temmuzda kürtaj oldum ama hala adet olamadım . dr a gittim ilaç verdi ama işe yaramadı baka ilaç vermiyor. yine aynı ilacı veriyor.ilacın adı cyclo-progynova. bu ilaçtan kullanan varmı.işe yaradımı? sizce neden adt olamıyorum.lütfen yardım edin.

canım telaslanma kürtaj sonrası benimde adet problemim olmustu düzelio kendiliğinden

• Konu Sahibi ÇİĞDEM42
cnm kürtajdan sonra 40 günü çok geçti ancak ilaçla söküldüm ben ginera kullandım günde 4tane söküldüm ama tabi her bünye aynı diil oyüzden başka bi dr da görün

• Konu Sahibi ÇİĞDEM42
ben tam 40. günümde adet olmuştum, 40. gün neden olmuyorum diye doktora gittim, doktor bana biraz daha bekle dedi, 4-5 ay adet göremeyenler var demişti, ilaç falan da vermemişti, dokordan geldikten sonra fena oldum ve hastaneye acile kaldırıldım, 1 serum, 3 iğne yaptılar, ağrı bana mısın demedi, çok fenaydı, ve sonunda ağrının sebebi anlaşıldı, kan gelmişti, ve rahatlamıştım, yani ilk adetim çok kötüydü, korkma inşallah senin de gelir..

• Konu Sahibi ÇİĞDEM42
çok sğolun kızlar, rahatladım biraz. ben ilk kutuyu bitirdim ama adet olmadım 1 hafta geçti dr yine aynı ilacı verdi bugün 2. kutuya başladım. inşallah bir an önce olurum.çok fena bişeymiş adet olamamak..

X