Selam Arkadaşlar,
kısaca kendimi tanıtmak isterim aranıza bugün katıldım ama çok uzun zamandır yazılarınızı takip ediyorum ve umarım banada yardımcı olursunuzbenim 7 yaşında bir kızım var ve bukadar uzun aradan sonra 13+2 hamileyim ve 2. gebeliğim olduğu için cinsiyetini çok merak ediyorum fakat benim doktorum bana 2 hafta sonra bir yorumda bulunacakmış fakat geçen cuma 2'li test için bir hastanede doktor yani ultrasoncu 5dk baktı veya bakmadı ve hiç beklemediğim bir anda kesin olmamakla beraber kız dedi hiç üzülmedim dersem yalan olur kendim için değil ama eşim çok erkek bebek istiyordu bunun üzerine ilk şoku atlattıktan sonra kendi doktorumu arayıp durumu anlattım ve bu tahmine ne kadar güvenebileceğimi sordum oda bana bu dönemde yanılma payının çok yüksek olduğunu söyledi ve iki hafta sonra kendisinin bakacağını belirtti arkadaşlar sizce erkek olma şansı hiç kalmadımı aranızda bu tip karışıklık yaşayan varmı ? Bu 2 hafta nasıl geçer bilmemki
(
bunu oku canımm bir yerdenn buldumm kopyaladımmmm
cinsiyetle ilgiliiiii şeyler yazıyorrrrrrrrr
kızlar sizlerde okuyun mutlaka
Cinsiyete etki eden unsurlar
Op. Dr. Yoldemir, "Vücut ısı çizelgesi, servikal mukus miktarı veya LH idrar kitleri ile yumurtlama zamanının tayini yapılabilir. Kız çocuğu için muhtemel yumurtlama gününden 2-4 gün önce ilişkiye girilmeli, servikal mukusun en bol olduğu dönemde seks yapılmamalıdır. Erkek bebek için yumurtlamadan 12 saat önce cinsel ilişkiye girilmelidir. Bunun tesbiti için servikal mukus ve vücut ısı tayini kullanılabilir. Vücut ısınındaki düşüşün olduğu gün veya ertesi gün birliktelik olabilir. Servikal mukus daha berraktan daha beyaza ve kıvamlı olmaya başladığında cinsel birliktelik olmalıdır. Cinsel birleşme yumurtlamaya mümkün olduğu kadar yakın olmalıdır. Cinsel perhiz durumu da kız veya erkek çocuk için farklı olmalıdır. Kız çocuk için prezervatif kullanılmamalı, adet sonrası cinsel ilişki her gün belirlenen güne kadar olmalı, sonrasında yumurtlamadan 2-3 gün sonrasına kadar ilişki olmamalı ve ardından prezervatif kullanılmalıdır. Erkek bebek için adet sonrasından belirlenen ilişki gününe kadar cinsel perhiz olmalıdır veya yumurtlamadan 4-5 gün öncesine kadar cinsel ilişki prezervatif ile olmalıdır. Zamanlı ilişkiden öncesi ve sonrası tüm birlikteliklerde prezervatif kullanılmalıdır. Eğer yumurtlamadan 3 veya daha fazla gün öncesinden ilişkiye girerseniz kız bebek olma olasılığı yüksektir. Yumurtlama zamanına daha yakın dönemde ilişki sonrası erkek bebek olma olasılığı daha fazladır" dedi.
Isı cinsiyeti etkiliyor
Hayalardaki ısının da önemli olduğunu belirten Op. Dr. Tevfik Yoldemir, kız bebek için erkeğin ilişkiden önce sıcak banyo yapmasının uygun olabileceğini, erkek bebek için ise hayaların serin tutulması gerektiğini, sauna, sıcak banyo, scuba dalış yapılmaması gerektiğini belirtti. Erkek iç giyimi de cinsiyet belirlemede farklılık gösterdiğini dile getiren Op. Dr. Tevfik Yoldemir, kız bebek için slip veya sıkı iç çamaşırı giymek etkili iken, Boxer giymenin y-spermlerine x-spermlerinden daha fazla faydalı olduğunu kaydetti.
Ne yediğiniz ve nasıl yaşadığınız önemli
Op. Dr. Tevfik Yoldemir, "Kafein alımı da cinsiyet belirlemede farklılık göstermektedir. Kız bebek için çiftlerin her ikisinin de uzun süre kafein içeren içeceklerden uzak durması gerekirken erkek bebek için erkeğin ilişkiden 30 dakika önce sert kafeinli kahve içmesi doğru olur. Stressiz ve rahat olmak size kız bebek getirirken sıkıntılı ve stresli olanlarda gelecek bebek erkektir. Cinsel birlikteliğin şekli de bebeğinizin cinsiyetini etkileyebilir. Öğleden sonra, ayın tek sayılı gününde, ay dörtte bir doluyken, rahat bir ortamda, ilişkiden hemen önce asidik bir doche (vajenin içinin yıkanması) yapılınca, seksi kadın başlattığında ve kadın sevişirken üstte olduğunda ve her gün birlikte olduğunuzda kız bebek gelecektir. Gece, dolunay varken, ayın çift sayılı günlerinde, ilişkiden önce alkali douche yapılınca, gergin ortamda, ayakta seks yaptıktan ve kadın seks sonrası soluna yatıp uzandığında ve günaşırı seks yapıldığında beklenen bebek erkek olacaktır. Asidik douche için beyaz sirke yumurtlamadan 2-2.5 gün önce uygulanmalıdır. Bazik douche için ilişkiden önce kabartma tozu uygulanmalıdır. İlişki sırasında pozisyon ve giriş derinliği de cinsiyetler arasında fark gösterir. Kız bebek için erkek boşalırken penis vajenin dış bölümüne yakın olmalı ve misyoner pozisyonunda yüzyüze birleşme olmalıdır. Erkek bebek için penis vajenin derininde olmalı ve vajene arkadan giriş pozisyonununda seks yapılmalıdır. Kadının orgazmı da bebeğin cinsiyeti ile ilişkili bulunmuştur. Kız bebek için kadın orgazm olmamalı, erkek bebek için ise orgazm faydalı hatta birden fazla orgazm etkili olmaktadır" diye konuştu.