Saç Rengi ve Saç Boyama arkadaşlar yardımmm ....:(

dalga_izleri

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
81
10
296
merhaba ...benim saçım daha önceden platin sarıydı çokda güzeldi rangi sonra ben bir bunalım anında saçımı siyaha boyadım sonra hızımı alamadım ustune bıde hınt kınasıya boyadım halıyle sımdı komur gıbııı ben bu sacımın rengnı nası acarımm ????? hınt kınasına yapıcak bısey yok dıyolar dogru?_ aramızda var mı hınt kınası kullandıkdan sonra renk degıstıren???

Arkadaşım kendi doğal sarı saçlarını hint kınasyla kızıl yapmstı sonra pişman oldu hangi kuaföre gittyse akıtmak silmek vs. mümkün değil dedi o da saçlarını kısacık kestirdi şimdi uzamasını bekliyor.sizn saçlarınız birde daha önceden işlem görmüş olduğu için herhangi bir kuaför açmayı önerse bile saçlarınızdan olabilirsiniz dikkatli olun

aynı durumu yaşadım platin saçlarımı bir anlık kararla koyu kahve boyadım simsiyah oldu .........2 yıl uğraştım ve açtırmaya kalktığımda 2 kez yandı saçlarım hadi tekrar saçı düzelt bakım yap uzamasını bekle 2 yıl geçti hala boya ara ara duruyordu ve saçın uzamıyordu .....10 ay hiç ellemedim ne boya ne bişey ....
gittim iyi bir kuaföre paraya da saçada kıydım çok güzel bir röflem oldu nihayet ...ama saçlarımın boyalı kısmını tamamen kestirdim kısa kaldı ama memnunum sağlıksız saçtan iyidir dedim....kesmeden yapmadı hiçbir kuaför dokunmam bu halde saça yine yanar dedi .......
yani kına zaten zor çıkar kullanmadım ama benim boya olduğu halde olmadı .....uzamasını bekleyip kestirmek en iyisi ...yaparım ederim diyene inanma benim gibi yanar cayır cayır ondan sonra ne desen boş .......

teşekkürederim kızlar...haklısınınz sanırım hiç ellememek belkkide boş yere yıpranmasın gene saçlarımm belki birazdaha uzayınca aralarına kızıl attırırım

hint kınası 5-6 aya kadar akar zaten ilk yaptıgında muhtesem bi parlaklıgı oluyor
aktıgında da onun aksine mat bi renk bırakıyor aktıkca kestirirsin artık :44:

hint kınasını şuan açman mümkün değil canım 1 seneye yakın bir süre beklemen lazım akması için.o da fazla akmaz zaten.bende baya bi boyamıştım zamanında hint kınasıyla.en son boyadığımda 1 senede ancak aktı ve o haliyle bile 3 kere açıcıyla ancak sarartabildim.

canım bıse dıycemm yaaa sımdı bende yaptım akıyor dedın yaaa bır sene falan hıc bır ıslem yapmasam akar dımıı bıde ondan sonra acma ıslemını yaparken cok zarar gordu mu sacların ???

arkadaslar sonunda yaptimm saclarimda hint kinasi vardi ben dayanamadim daha fazla bugun gittim 3 paket toz acici aldim bide koyu kullu kumral :) sonrada once saclarimi actim ama hint kinasini acarken sac kizila donup aciliyomus pesindende koyu kumrala boyadimm saclarim cokk guzell oldu ve en ufak bir yipranma olmadi sacimda tam sari sacin altina gecis rengi oldu kahve kizil gibi ama cok hos oldu eger sacindan hint kinasini cikarmak isteyen varsa hic beklemesin yapsin bakmayin siz kuaforlerin olmaz demesine ben yaptim oldu :)

aynı şeyi bende yaptım normal ellere yakılan kınalar varya onu denedim o siyahlar kahveye döndü güneştede çikolata kahve gibi görünüyor başka bişi deneme saçlarını yakarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…