Saç Rengi ve Saç Boyama arkadaşlar yardımm lütfen bu saça tarçın bakır tutarmııı????????????

işte kızlar umarım doğru atmışımdıryanlış resim attıysam hemen silcem tarcın bakır

Eklentiler

• $Photo-00jmd.jpg
    93,5 KB · Görüntüleme: 173
  • $Photo-0003ga.jpg
    77 KB · Görüntüleme: 179
  • $Photo-0006.jpg
    70,7 KB · Görüntüleme: 180
  • $Photo-0011.jpg
    83,2 KB · Görüntüleme: 194
  • $Photo-0089.jpg
    6,1 KB · Görüntüleme: 185
kızlar tek tek yazıyom ama en üstteki resim ilk tarcın bakır ve altınsarı karıştırıp boyamıstım diğerleri de onun üstüne sadedce tarcın boyadım dışarda turuncu sarı gibi oluyo evde çekildiği için koyu çıkmış biraz

çok güselll olmuşşş çok beğendimmm çokkk çokda yakışmış ayrıcaa birde o saç koyu gözüküyo ama dışara çok belli olurr eminim ki yıkadıkça dahada gsel olur düşüncesindeyim

evet ocayaca o saclar tarcın bakıra boyadım.evde koyu oluyo ama ısıkta dışarda turuncu oluyo akınca daha turuncu ve güzel oluyo sana akmıs olan bi foto da koycam bekle

benim saçımda önce kızıl vardı sonra patlıcan moruna boyadım 3 aydır da boyamıyorum dipolerim çıktı kumral uçları akmış patlıcan moru tarçın bakır istiyorum nasıl olur tutarmı sizce acil cevap lütfennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…