- 16 Ekim 2022
- 297
- 104
- 23
- 26
- Konu Sahibi uykubebesi
5ay olmaya 1hafta kaldı kızımın. 3gündür o deliriyor ben napıcagımı şaşırdım kaldım. Babaannem ve dedem yatılı kalmaya geldi ve ben kızımın huyunu yabancılama huyunu biliyodum 2aylıktan beri ben ve babası haric herkeste cok aglıyo ve istemiyo. Tabi onu sevmeye calısanlar yüksek sesli bagıra cagıra sevme gösterisinde bulununca kızım deliriyo basta bebektir gecer dedim ama 3gündür anlamlandıramıyorum ne oldugunu. Acıkcası babaaannem ve dedemin gelmesini istemiyodum yaslı insanlar memnuniyetsizler bişeyden memnun olmazlar aslında mesele uzunda neyse.. geldiklerinden beri onlara bakıp bakıp aglıyo bas bas bagırarak ve kucagımda olması bile bazen etki etmiyo. Onlarda kucaklarına almıyolar ama uzaktan durmaları bile kızımı mutsuz ediyo. Baska odaya gidince şarkı acınca ya da dısarı cıkınca susuyo. Bi yeri mi agrıyo ben stres oldum ondan mı etkileniyo dişleri mi cıkıyo.. uyku gerilemesi vardı zaten 3haftadır şimdi aksam olunca bas bas aglıyo susturamıyorum kucagımda uyuyan kızım arrık uyumuyo biraz sallıyoruz babasıyla sakinleşiyo bu sefer ona alıssın istemiyorum ama durmuyo uyku saatlerşne de cık dşkkat ediyorum ama tüm gün huzursuz aglayan bebek olunca aksamına daha cok yansıdıgını düşünmeye basladım. Yani neden olur nasıl gecer napmam lqzım şaştım kaldım hic bmyle degildi kızım zor bi bebek ama böyle aglamazdı bu kadar aglayınca dogal olarak moralim sıfır oluyo kturup aglayasım geliyo