Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kızlar 7.5 aylık bir oğluşum var. daha önceden böyle bir sorunla karşılaşmadım daha yeni olmaya başladı. bebeğimin vücudu çok kuru. bil hassa banyolardan sonra ertesi gün göğüs bölgesi ve sırt bölgesi böyle tıkır tıkır oluyor bezini her açtığımda ellerimi bebek yağıyla yağlayıp sırtına göğüsüne sürüyorum yok faydası. bebek losyonu aldım onu kullandım o daha beter etti sanki. farklı bişey kullanan varmı bana önerebileceğiniz. bacaklarında ve kollarında bişey yok sadece göğüs ve sırt bölgesi cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...
arkadaşlar hiç bir önerisi olan yokmu?
zeytinyağını hafif ısıtıp pamuğa batır, vücuduna sür canım. işe yarayacağını düşünüyorum.bi zararı da olmaz bebişin cildine..
canım benim kızda da oldu o kuruluk.şehir dışına çıkmıştık orda yıkadım.su farklılığından dolayı olduğunu düşünüyorum.eve geldiğimizde de bi süre suya alışamadı cildi.muhtemelen kireç olayından dolayı.bi kaç kere losyon sürdüm kuruyan yerlerine şimdi geçti.
Bebek yagi her banyodan sonra kullan modern bebek bakimi kitabinda oyle yaziyor.daha devam ediyorsa dra gotur bence..
merhabalar,
benim kızımda da bir ara atopik dermatitten şüphelenildi ama kuruluklar büyüdükçe düzeldi.nemlendirici olarak cetaphil kullanıyoruz çok memnunuz.isterseniz mustela veya biodermanın ürünlerine de göz atın.
Seni kendime sakladim....
Kayıtlı Üye
Nemlendirici olak hangi kremleri kullaniyorsun? Eger kremler fayda etmezse mutlaka bir dermatologa götür bebisi.
has zeytin yağı bulursan iyi olur onunla cildini nemlendirebilirsin biranevvel geçer inşallah :_)
birdktora gösterseniz daha iyi olmazmı?aile hekimine en azından sonuçta hassas ciltleri daha.dikkatliolup ona göre hareket etmeli.