Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var lütfennnnn...

Benimki de evde olmuştu, Journey'den askılı saten,yeşil-kahve-krem renklerde geometrik desenli, diz hizasında bir elbise almıştım. Daha sonra da kullanabileceğim güzel bir elbiseydi, o tarz bir şey düşünebilirsin.

saol canım işte öle bişiy olsun istyr daha snrada özel günlerde giyebileyim istyrm abartılı bi nişan kıyafetini daha snra giymeemmki

adil ışıkta ve zarada güzel elbiseler oluyor. benim de nişanım evde olmuştu ve adil ışıktan almıştım. özel davetlerde de giyebileceğim bir elbiseydi. hatta fiyatı uygun olduğu için zaradan da bir elbise almıştım. iki elbise 180e gelmişti. iki markaya da bakmanı öneririm.

kırmızılı olanına bayıldım gerçekten çok hoş siyah olanıda güzel zarif iki modelden birini seçerdim ben olsaydım...

bu elbise de adil ışık tanmış. benimki de buna benziyordu ama dardı benim elbisem. zaradan aldığım da şifon balon elbise tarzındaydı.

Son düzenleme:
abiye al cnm yaaaa bikere olcak nişanın..anladıgım kadarıyla klasik bşy istiyorsun ama herzaman öle bşy giyebilirsinki..farklı bşy al cnmmmmm bak benimde nişanım var resim eklemiştimm bakabilirisin:)

Sana tavsiyem kesinlikle kırmızı siyah seçme,bence nişanlığın uzun sade ve şık olmalı ki başka yerlerdede kullanabilmelisin.msn adresin varsa oradan yardımcı olabilirim çünkü buradan resim ekleyemioum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…