arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var lütfenn

mlsuzl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2012
18
0
86
Ankara
6 aylık oğlum ek gıdalara geçince emmeyi bırakıyo emmek istemiyor ağlıyor.. sadece uyuduğunda alıp emziriyorum ondada uykusu bölünüyo haliyle.. ayrıca biberonda almıyor hiç bişekilde süt içiremiyrum ... biyandanda göğüslerim şişiyo tekrar mastit olmaktan korkuyorum önerisi olan varmı teşekkürlerr

ben olsaydıım eğer ek gdayı 1 2 ay daha ertelerdim canım zaten doktorlarlar 7 8 aya kadar sadece anne sütü yeterli diolar.ama bu tercih meselesi tabiki kızım 4 ay emdi o nedenle hala içimde yara çok üzülüorum.aynı şekılde bır tek uykusunda içiyodu istemıodu bende mama ek gıda derken benı tamamen brakmıs oldu zamanla emmedıkcede sutum zaten gıttı.belkı 1 2 ay ertelersen 7 8 ayda dahada baganır dıe dusunuorum.tabı kılosu falan nasıl anne sutu yeterlı gelırmı ?doktorunlada gorusebılırsın

teşekkür ederim emzirmeyi denicem sürekli ama ek gıdada vermek durumundayım bu ay 300 gram almış sadece o yüzden doktor ek gıdalara başlattı umarım iyice bırakmazz

6 aylık oğlum ek gıdalara geçince emmeyi bırakıyo emmek istemiyor ağlıyor.. sadece uyuduğunda alıp emziriyorum ondada uykusu bölünüyo haliyle.. ayrıca biberonda almıyor hiç bişekilde süt içiremiyrum ... biyandanda göğüslerim şişiyo tekrar mastit olmaktan korkuyorum önerisi olan varmı teşekkürlerr

ayni problem bendede var zaten dogdugundan beri sadece sol memeyi emiyordu 3. ayindan beri onuda birakmak istedi ben zorladim 2.5 aydir sadece uykuda tek meme emiyor. diger memeyide sagiyorum. 5.5 aylik suan 5. ayda artik doymadigi icin ek gidaya gectim.benimkide biberon almadigi icin sagdigim sutu ek gidalarina katiyorum. bu ay 700 gr almis ebe iyi dedi. ek gida olarak meyve puresi yogurt ve kasik mamasi veriyorum5 aylik kilosu 7600

maşallah canım yine kilosu çok iyi benim oğlum 6.300 6 aylık olmasına rağmen artık uykuda emzirmeye çalışıyrum uyurken emiyo sadece

Back