ARKADAŞLAR YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR :( KOCAELİ DR. ÖNERİSİ :(

tugcekaraca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
154
44
36
Arkadaşlar uzun bir sürecin ardından tedaviye başlıyoruz. Eşimle karar aldık ve bu ay besmele çekip ilk adımımızı atıyoruz. Geriye iyi bir doktor seçimi yapmak kalıyorki biliyorsunuz bu hiç kolay değil. Vajinusmus hastasıyım ve vajinal muayene olamıyorum beni anlayacak anlayışlı olabilecek bir doktor arıyorum. Uflayıp puflarsa ve beni terslerse ztn çok korkuyorum tedavim yarım kalır.
KOCAELİDE ÖNEREBİLECEĞİNİZ ANLAYIŞLI BİR DOKTOR VAR MI?

İyi de smear aldırman, vajinada rahimde bişi var mı diye bakılması için vajinal muayene olman gerekiyor.

İyi de smear aldırman, vajinada rahimde bişi var mı diye bakılması için vajinal muayene olman gerekiyor.

Smear aldırmaktan ve vajinada yara varmı diye baktırmaktan bahsetmiyorumki çocuk tedavisine başlıyorum ve illaki alttan tüplere yumurtalarıma vs bakılacak ben bundan bahsediyorum yazımı okursanız

Smear aldırmaktan ve vajinada yara varmı diye baktırmaktan bahsetmiyorumki çocuk tedavisine başlıyorum ve illaki alttan tüplere yumurtalarıma vs bakılacak ben bundan bahsediyorum yazımı okursanız
Vajinal muayene olamıyorum demişsiniz , infetilite tedavisi için lezyon vs var mı diye bakıyorlar muayene ile, ayrıca vajinal usg'de de daha iyi görülüyor yumurtalık rahim filan

yahya kaptan tarafinda cihan hastanesinde gokhan bey var soyadini hatirlayamiyorum ama o tek kadin hastaliklarinda cok iyi bir doktor tavsiye ederim cok anlayisli biri.

yahya kaptan tarafinda cihan hastanesinde gokhan bey var soyadini hatirlayamiyorum ama o tek kadin hastaliklarinda cok iyi bir doktor tavsiye ederim cok anlayisli biri.

Cihan hastanesini biliyorum çok saol cnm araştırıcam. Birde erkan beyi duydum kadın doğum için konak hastanesinde bilgin var mı?

Cihan hastanesini biliyorum çok saol cnm araştırıcam. Birde erkan beyi duydum kadın doğum için konak hastanesinde bilgin var mı?
Adini duydum sanki ama bilgim yok gokhanbey benim kendi doktorumdu gozlukludur internetten arastir.

Erkan bey hakkinda bilgi aldim ona giden tanidiklar cikdi cok iyi bir.doktormus banada onu onerdiler ben ona gitcem baya ovduler sana onuda onerebilirim zaten sormusdun ama o zaman bolgim yokdu

Biz eşimle 7 yıl birliktelikten sonra evlendik ve evliliğimizin 3 yılı boyuncada ilişkiye giremedik vajinusmus olduğumu kabullenemiyordum eşim çok anlayışlı biriydi bu konuda ama ben kendimi çok kötü hissediyordum çareler aramaya başladık ve yolumuz Dr. Dilek Öcal la kesişti .Kendisiyle tanıştıım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Sorunumuzu kendisiyle çok kısa bir sürede yendik. Hiç sıkılmadan çekinmeden kendisine başvurabileceğiniz biri kesinlikle tavsiye ederim. Hiç boşuna beklemeyin derim kendisiyle tanışın ve bir an önce sorunuzu çözün derim.

Erkan bey hakkinda bilgi aldim ona giden tanidiklar cikdi cok iyi bir.doktormus banada onu onerdiler ben ona gitcem baya ovduler sana onuda onerebilirim zaten sormusdun ama o zaman bolgim yokdu
Evet canım çok araştırdım ERKAN bey alanında 1 numaraymış ama randevuları çok dolu 21 ine zor buldum bakalım şimdi ayın 21 ini iple çekiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…