Arkadaşlar yardımınıza çok ihtyacım var:(((

kadesa

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2009
25.770
28.942
herkese merhaba.daha biraz önce buraya üye oldum ve sizinle öykümü paylaşmak istiyorum.bundan 3 yıl önce bir kez hamile kaldım ve maalesef 5 haftalıkken gelişmeyen gebelik tanısı konuldu ve bebeğim alındı.tam bir yıl tekrar hamile kalmak çin uğraştım ama olmadı.eşim ve ben doktora göründük.bende çikolata kisti olduğu eşimde ise sperm hızında sorun ve varikosel olduğu belirlendi.sonra bana ameliyat denildi ama olmadım.bir yıl daha iğne ve ilaç tedavisi gördüm.eşim ise varikoselden ameliyat oldu.bu bir yıl içerisinde de türlü zorluklarla mücadee ettik ve bir aşılama deneyiminden sonra sonuç yine hüsran oldu.ve küçülen kistimde tedaviyi bırakır bırakmaz son hız büyüdü.bunun üzerine tüp bebek merkezine gitmeye karar verdik.ekim ayında tedavime başlandı ve 3 tane embriyo transfer edildi.üç tanesinide dondurduk.

şimdi üç aylık(cuma günü 12.haftaya giricem) hamileyim.ve üçüz bebek bekliyorum.şu anda üçüde normal görünüyor.bugün ense kalınlıklarına baktı doktor ve Allah'a Şükür bir sorun görmedi.

benim sorunum şu.üçüz gebeliğin risklerini biliyoruz ve doktorum bunu ikiye indirmemiz gerektiğini söyledi.yoksa üçüde zarar görebilirmiş(.içinizde bu durumu yaşayan arkadaşlardan yardım bekliyorum.bu işlemin riski nedir?bu işemden sonra kötü birşey yaşayan arkadaşlar var mı?sizce ne yapmalıyım?nolur bir akıl verin(.

Canım öncelıkle hayırlı olsun bebışlerın ,Peki dr.almak zorundayız mı dıyor.Yada rahımını n agzını dikse tasıyamazmısın kı sordunmu canım çunku ben bır merkezde üçüz gebelık gördüm dü kadının rahım agzını dıktıler canım butun dusuk rıskı gıttı.Saglıklarındamı problem varmış bebeklerın aceba yoksa tasıyazmıymışsın bır sorsana ?

canım hayırlı olsun zor bir karar ama rahim ağzı dikilmesi düşük riskini azaltmak için sadece kesin çözüm deil arkadaşımdan biliyorum doktorunun ne söylediği önemli ama genellikle üçüz gebeliklerde öneriliyo keşke yardımcı olabilseydik ama bu zor bir karar ve senin vermen gerekiyo Allah yardımcın olsun

Mrhb. ben bu konuda sana yadımcı olamayacağım hiç birşey duymadım bu konuda. Sadece dua edebilirim :Saruboceq: Hayırlı olsun bebeklerin. Rabbim hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin. Vereceğin karar zor ama zorunlu sanırım. Allah doğru yola gitmeni nasip etsin inşallah.

firdos inşallah hayırlısı hangisi ise o olur benim bilgim yok bu konuda ama bu sitede el muallim vardı onunda 3 taneydi ve geçtiğimiz haftalarda doğum yaptı onun topğide vardı burda onu okursan daha kolay karar verirsin belki allah bebeklerine ve sana sağlık versin

iyi dileklerihiz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.şu anda Şükürler Olsun ki üç bebeğimde de sorun görünmüyor.ama erken doğum riski fazla olduğu için ve öyle olursa yaşama şansları düşeceği için doktorum öyle uygun görüyor.aranızda bu işlemi yaptıranlar varsa ve paylaşırlarsa inanın çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…