Şöyle canım ovulasyon test takibi yapiyorm 2 aydr pik göremiyorum takip taptığım abla dedi yumurtanın tam gelismiyor olablr dieYumurtanızın gelişip gelismedigini bilemezsiniz. Bırakın teşhisi doktorunuz koysun. Belki eşinizden kaynaklı bir şeyler de vardır. Birlikte doktora gidin.
Oncelikle adetinizin 2. Veya 3. Gunu bir kadin doguma gidin doktorunuz sizden kan testi ve alttan muayene isteyecektik ve esiniz de bir uroloji doktoruna gitmeli bir sorun yoksa doktorunuz klomen vs verirArkadaslar yardımcı olursanz sevinirim bnde klomene baslamak istiyorm 1 sene oldu evleneli sanrm yumurtam gelismiyor. Siz klomene baslama aşamasından bahseder msnz ilk doktora gittiginzde neler yapıldı hemen ver dmi ilacı
İşte doktor koysun teşhisi test satan abla değil.Şöyle canım ovulasyon test takibi yapiyorm 2 aydr pik göremiyorum takip taptığım abla dedi yumurtanın tam gelismiyor olablr die
ovulasyon testi yüzde yüz güvenilir değil maalesef. önce 1-2ay muayene olmalısın. rahmine yumurtalıklarına adet düzenine ve hormon değerlerini takip edip sonrasında klomen baslar. ilk aydan verilmez. bu yüzden ne kdr erken baslar iyidirŞöyle canım ovulasyon test takibi yapiyorm 2 aydr pik göremiyorum takip taptığım abla dedi yumurtanın tam gelismiyor olablr die
Devlet hastaneleri güvenilir olur mu endişeliyim.. en iyisi özele gitmek sanrmİşte doktor koysun teşhisi test satan abla değil.
Neden güvenilir olmasin?Devlet hastaneleri güvenilir olur mu endişeliyim.. en iyisi özele gitmek sanrm
Bilemedm canmNeden güvenilir olmasin?
Devlet hastanelerinde de isinin ehli cok doktor var sadece biraz arastirma yapmaniz yeterliDevlet hastaneleri güvenilir olur mu endişeliyim.. en iyisi özele gitmek sanrm