Gebeliğe Hazırlık Arkadaslar yardimci olurmusunuz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gecelerin yargici lavinya

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2019
185
160
34
Arkadaslar 5 yildir evliyim cocugumuz olmuyor esimde bir sorun yok bende pko var cikolata kisti var ankara cebecide op.dr. mehmet karakayaya tedaviye gidicem oda benden adetin 2 yada 3.cu gunu muayane ücreti cok makul ve doktor cok bilgili tanidik vasitasiyla gidiyorum fakat doktor benden amh progesteron tsh testesteron androjen fsh e2 inhibin b lh prolaktin hormonlarimi yaptirmam gerektigini soyledi bu testler icinde 250 lira istedi o kadar durumum olmadigini söyledim devlette yaptir dedi kizlar size sorum şu adet olmak uzereyim haftaya ozel doktora gitmek zorundayım hem bu doktora gidip inferlite tedavisi goren varmi hemde bu hormon testlerini devletteki jinekolog yaparmi yardimci olursaniz sevinirim

Devletteki her kadındoğumun yapabileceği basit kan tahlilleri bir haftaya çıkabiliyor sonuçlar yanlız bunu düşünerek randevu alın özel doktorunuza
Peki bu yazdiklarimi yaparmi devlet hastanesi genelde lh prolaktin tsh fsh falan yapiyorlar amh prolakton androjen testesteron yaparlarmiki beni bu konuda yasadiysaniz bilgilendirirmisiniz

X