sat tarihim 27 mart 2015 buna göre 8+5 günlük gebe olmam gerekli ilk muayenede sat göre 6+4 ken 5+2 haftalık gebe olduğumu kesenin 14.3mm herşeyin yolunda olduğunu 2 hafta sonra kalp atışı ve kontrolü bir arada yapalım dedi. Ama biz eşimle özele gittik beraber girebilmek için kalp atışını duymayı beklerken karnımdan bebeği göremedi vajinadan baktı kese var bebek yok kesede 2 haftalık boyutta dedi dünya başıma yıkıldı orda... hemen 2 gün sonra devlette kontrolüm vardı 7+5 haftalıktım ordakarımda görüdü kese içide boş değil ama iki haftada 5+2 den 6+6 haftalık boyutta gelmiş ancak ben 7+5 hesaplamışım oysa kalp atışı her iki ultrasondada duyulamadı kesenin boyutu 25.1mm miş bir hafa içinde duyulmazsa kürtaj dedi 6+6 da duymam gerekti dedi neden böyle bir tutarsızlık oldu anlamadım umarım minik kalbi atar kuzumun varmı bu şekilde tutarsızlık yaşayan çok üzgünüm
Ne oldu sonuc canim??doktor gelişimi hakkında hiç kötü veya iyi bir cümle kurmadı ama iyi görmüyorum gidişatı dedi o nedemek dedim 6. haftada kalp atışı çoktan başlamalıydı dedi cuma günü yani 3 gü sonra atmazsa kürtaj ama bu akşam özelde randevumvar bakalım ne olacak
doktor gelişimi hakkında hiç kötü veya iyi bir cümle kurmadı ama iyi görmüyorum gidişatı dedi o nedemek dedim 6. haftada kalp atışı çoktan başlamalıydı dedi cuma günü yani 3 gü sonra atmazsa kürtaj ama bu akşam özelde randevumvar bakalım ne olacak
Benimde adetime gore 7+6 da duyuldu . gec dollenmeymis doktor 6+ sin dedi halada bir hafta on gun fark devam ediyor bence korkma icini ferah tut
Guzel kardesim gecmis olsun.Allahim yasatmasin tekrar.benim kuzenimde boyle bir talihsizlik yasamisti.kisa surede tekrar hamile kaldi suan 6.5aylik hamile.cabucak toparlanirsin insallaharkadaşlar bebeğimi kaybettim kürtaj oldumminiğim tutunamadı hayata rabbim inş birdaha yaşatmaz