Arkadaslar yardimci olur musunuz?

BBAL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2011
897
75
Yunurtlamadan ve ilişkiden sonra 9. Gün yaptığım idrar testi bu ben pembe çizgi görüyorum ama acaba görmek istediğimden mi emin değilim. Gerçi çıplak gözle daha net gözüküyor ama çok çok silik çıkıyor. Rica etsem gören arkadaşlar yorumkayabilir mi ?

çok hafif var gibi geldi bana
Teşekkür ederim canım aslında net gözle daha bi belirgin ama zaten sanırım daha erken yumurtlama günüm ayin 2 ya da 3. Du 5 inde pembe leke geldi bu dün yaptığım test. Bugün beklemedeyim eğer yarına kadar adet olmazsam tekrar yapıcam ama sanki regl olcakmisim gibi kaşık ağrıların var batıyor kasiklarim bide beyaz sefaf akıntı var sanki oldum olucam

zaten öyle oluyor sanki adet olucakmışım gibi olur ama inşaallah olmazsın, ayın 5inde pembe leke gelmesi gayet güzel, aslında kan testi yapsan daha rahat edersin

zaten öyle oluyor sanki adet olucakmışım gibi olur ama inşaallah olmazsın, ayın 5inde pembe leke gelmesi gayet güzel, aslında kan testi yapsan daha rahat edersin
Acaba erken mi diye yapmadım ama olmadı yarın idrar yerine kan testi yaptırabilirin MAM erken mi olur bilemedim

Bendede aynı belirtiler vardı idrar testi yaptım hemen ardından kan testi yaptırdım sonuç ortada :)) Allah gönlüne göre versin inşallah

Canım bebisin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah. Güzel dileklerin için teşekkür ederim inşallah benimde Pozitif çıka:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…