- 21 Haziran 2020
- 257
- 52
- 28
- Konu Sahibi Zgnzynpmstf
Spiral hakkinda bilgisi olan varmi korunmak icin ne kadar güvenilir yan etkileri nasıl olur bide kilo yapiyo mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayni benndeki durumsun suanSpiral hakkinda bilgisi olan varmi korunmak icin ne kadar güvenilir yan etkileri nasıl olur bide kilo yapiyo mu
bugun doktora gittim sordm hormonlunspiral adet duzenszligi yapiomus adet miktarini azaltiomus en sevmedigimnhormonsuz olanda bakır spiral glb oda kayio ikidebir isin yoksa doktora gitSpiral hakkinda bilgisi olan varmi korunmak icin ne kadar güvenilir yan etkileri nasıl olur bide kilo yapiyo mu
bugun doktora gittim sordm hormonlunspiral adet duzenszligi yapiomus adet miktarini azaltiomus en sevmedigimnhormonsuz olanda bakır spiral glb oda kayio ikidebir isin yoksa doktora git
bende yazz baslamistm bacak agrisi yapti pihti ile alakali kola vuran agri plursa bacakda sisme sonra bacakda agri dizde yada birde göğüs agrisi çarpıntı bumlar olursa derhal birakiniz yazior yazz kullandm 3 gun sonra dedm tmm micyrogonnm iceym 1 tane ictm çarpıntı yapti fecii panik atak gibi dedm ölümculmus boyle durumlarda bnde spordan dolayi oldu saniyordm bacagimi anlamamistm bakalm zor regl olurum artk haplari karistrsm die spirala gelince duzneszlk yaparmış hic olcak sey deil kanamanida azaltiomus gelmiomus yada doktor dedi sordm buugun de spirali kendin aliomusun filan kayarsa ikodebir ugrascam mi onla ben ne anladm o isden doktor spiral tak dedi kolaydiYa normalde hap guvenilir. Ama beni mahvetti hep şiştim kollarimda ağrı yapıyo napicam şaşırdım iyice. Kimisi spiral diyo e ona da ne kadar güvenebilirim heray nereye kadar korkuyla yasicam. Hap ayrı derttt ooffff![]()
bende yazz baslamistm bacak agrisi yapti pihti ile alakali kola vuran agri plursa bacakda sisme sonra bacakda agri dizde yada birde göğüs agrisi çarpıntı bumlar olursa derhal birakiniz yazior yazz kullandm 3 gun sonra dedm tmm micyrogonnm iceym 1 tane ictm çarpıntı yapti fecii panik atak gibi dedm ölümculmus boyle durumlarda bnde spordan dolayi oldu saniyordm bacagimi anlamamistm bakalm zor regl olurum artk haplari karistrsm die spirala gelince duzneszlk yaparmış hic olcak sey deil kanamanida azaltiomus gelmiomus yada doktor dedi sordm buugun de spirali kendin aliomusun filan kayarsa ikodebir ugrascam mi onla ben ne anladm o isden doktor spiral tak dedi kolaydi
doktora sordm ya kondom dio yada hormonlu spiral dio ufff geri cekilmeyle devam napim artk yok careValla canım madem ki ayni dertten muzdaripiz ozaman bizim hem saglam hemde az yan etkisi olan bi yöntem bulmamiz lazim![]()
doktora sordm ya kondom dio yada hormonlu spiral dio ufff geri cekilmeyle devam napim artk yok care
haklisin bir kere başına gelmisti dimi eee ama son dk cekmis kacmis olabilir die dusunmusunuz glb dmi oyle birsey demistin bana biraz daha once cekmek lazm ama haklisin sansa birakamazsn napcan pekiAmaan geri cekilmeyle hayatta korunamam
birde biraktinmi d.k. hapiniAmaan geri cekilmeyle hayatta korunamam
birde biraktinmi d.k. hapini
Bu hafta adet olmam lazim bi hafta gecmeden adet olursam nasil olcak acaba onu da bi sormam lazimYok daha birakmadim sali gunu kutu bitti bi hafta aradayim suan. Iyi bi yöntem bulmadan birakmam
hehehe dikkat et bir yerinde agri varmiYok daha birakmadim sali gunu kutu bitti bi hafta aradayim suan. Iyi bi yöntem bulmadan birakmam
birsey olmicak 8.gunde kutuya devam ediceksin adetinde kutu bittikden 4 veya 5 fun sonra gelcek ama ger türlü 8.gunde dier kutuya baslicaksinBu hafta adet olmam lazim bi hafta gecmeden adet olursam nasil olcak acaba onu da bi sormam lazim
Yo suan bi agrim yokhehehe dikkat et bir yerinde agri varmi
Hmm bi takip edim bakimbirsey olmicak 8.gunde kutuya devam ediceksin adetinde kutu bittikden 4 veya 5 fun sonra gelcek ama ger türlü 8.gunde dier kutuya baslicaksin
Kutunun bittigin gunden itibaren mi sayiliyoHmm bi takip edim bakim
Kanama yogun mu oluyo pekiSadede adet suresini cogaltiyor 4 gun suruyorsa 1 haftaya çıkıyor ilk zamanlar yoğunlukta oluyor sonra normale donuyor kilo yapmaz dert etmeyin