selam herkese.ben 24 yaşındayım 2 yaşında bir oğlum var.boyum 162 gençliğim 45 47 kilo arsında geçti.ama hamilelikte çokça kilo aldım.doğumdan sonra 2 yıl 61 kilo gezdim. en sonunda 3 ay önce diyetisyene gttm ve diyete başladım.başta çok iradeli ve karrlıydım.yaklaşık 3 ayda toplam 10 kilo verdm.51 kilo oldum.sağlıklı beslendm şok diyetler yapmasdım.ancak sorun şuki 1 haftadr kendmi kontrol edememekteym her bulduğumu yiyorum ve inann 1 haftada 3 kiloyu geri aldım.lafı uzattım ama doğru değerlendirebilmeniz için paylaşmam gerektğini düşündüm.arkadaşlar sorunum şuki o iradeli motivasyonlu ben gitti geriye herşeye saldıran kendne dur diyemeyen bir ben geldi.düşününki 1 kiloluk çokokremi kaşıkla bitirdim biranda ve sonrasında tüm gün gözyaşı pişmanlık....inanınki bunalıma grdim.onca emekle verdiğim kiloyu iki haftada alıcam.napmalıyım.diyetsyene gidicek durumumda yok şuanda.nasıl tekrr motive olabilirm.nasıl bu hale geldim.beynim sürekli yemek düşüncesinde.atamıyorum.savaş veryrm resmen.vücudum zaten düzelmemişti şimdi tekrr hemen göbek şişti.bana yardımcı olablrmisinz.bu duyguları yaşayanınız varmı ne yapablrm.tekrr nasıl motive olabilirimö.yoksa herşey bittimi artık.???????