Kasımın 1 de ilk adet günümdü erkek arkadasımla bulusucaz diye dolerex ictim ve reglmi kestim. 4 kasımla bulustuk ve korunmasız bir ilişki yaşadık sabahı ertesi gün hapı ictim. Ertesi hafta tekrar bulustuk ve korunmasiz yine iliskiye girdik ve icime boşaldı sabahı yine ertedi gün hapı aldım fakat benim korkum 1 ayda 2 defa ertesi gün hapı aldım ve adetime daha cok var erteleniyormuş sanirım ama ilacı cok kullanınca koruması imkansızlaşıyormuş hamile kalırmıyım sizce
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aile Planlaması Arkadaşlar yardımcı olun
- Konu Sahibi Gmkln
- Başlangıç Tarihi
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.242
- 548
Erkek arkadasıma yapma dememe rağmen yaptıBüyük ihtimal hamile kalmazsınız ama neden korunmasız ilişki yaşayıp ilaç kullanıyorsunuz vitamin değil ki o ilaçlar zararlı.
Tesekkur ederim
- 12 Ocak 2019
- 105
- 103
- 53
- 36
- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.242
- 548
İki hafta üstüste sen istemediğin halde? Ne fikirlerini ne sağlığını önemsiyor. Bu adamla sevişebilmek için adet geciktiriciler dahil bi dünya zehirli ilaç katmışsın bünyeye. Hamile kalmazsın zaten de sevgilini hamileyim diye iyi bi korkut.Erkek arkadasıma yapma dememe rağmen yaptı
Tesekkur ederim
Ben zaten hemşireyim o konudan yana sorunum yok tesekkur ederim yorumunuz icinPeki erkek arkadaşınla Seks yapabilmek uğruna adetini kesip ilaçlar alıp sağlığını tehlikeye atman cahillikte kaçıncı seviye. Hamileliyim diye düşünmeden önce fiziksel ve ruhsal olarak sağlıklımıyım diye sorgulamalısın bence
- 24 Haziran 2019
- 89
- 10
- 3
- 39
Canım selam, korumayı etkisizleştidiği doğru değil ancak ertesi gün hapının 1 adet döneminde 1'den fazla kez kullanılması önerilmiyor.Kasımın 1 de ilk adet günümdü erkek arkadasımla bulusucaz diye dolerex ictim ve reglmi kestim. 4 kasımla bulustuk ve korunmasız bir ilişki yaşadık sabahı ertesi gün hapı ictim. Ertesi hafta tekrar bulustuk ve korunmasiz yine iliskiye girdik ve icime boşaldı sabahı yine ertedi gün hapı aldım fakat benim korkum 1 ayda 2 defa ertesi gün hapı aldım ve adetime daha cok var erteleniyormuş sanirım ama ilacı cok kullanınca koruması imkansızlaşıyormuş hamile kalırmıyım sizce
Ertesi gün hapını sık kullanman gerekiyorsa, doğum kontrolü için prezervatif, doğum kontrol hapı gibi sana uygun bir yöntemi tercih edebilirsin. Ertesi gün hapının sadece acil durumlarda kullanması tavsiye ediliyor.
- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.024
- 348
Hemsireysen senin bizden daha iyi bilmen lazım ?Ben zaten hemşireyim o konudan yana sorunum yok tesekkur ederim yorumunuz icin
- 9 Haziran 2017
- 330
- 457
- 103
Erkek arkadasıma yapma dememe rağmen yaptı
Tesekkur ederim
sizi o kadar iyi anlıyorum ki benimde başıma gelmişti yapma dememe rağmen yapmıştı ama bunu gördüğümde bir daha asla onunla beraber olmadım sizin ne hissedeceğinizi fikrinizi psikolojinizi düşünmeden sırf kendi zevkini öne koyup böyle yapması ve yanında olmaması insanı üzüyor dikkat edin lütfen
- 9 Haziran 2017
- 330
- 457
- 103
İki hafta üstüste sen istemediğin halde? Ne fikirlerini ne sağlığını önemsiyor. Bu adamla sevişebilmek için adet geciktiriciler dahil bi dünya zehirli ilaç katmışsın bünyeye. Hamile kalmazsın zaten de sevgilini hamileyim diye iyi bi korkut.
kesinlikle ağzınızdan bal damlamış yazarken o kadar katılıyorum ki size aynısı benimde başıma gelmişti ne fikrimi ne sağlığımı önemsemişti ama ben ikinci kez tekrarlamadım ve hamileyim diye ufak çapta bir kalp krizi geçirtmiştim
- 4 Kasım 2019
- 29
- 20
- 3
- 30
inşallah bir şey olmaz,kalbim sizinle. kendinize değer verin böyle bir insan için,sizin bu konudaki fikirlerinizi önemsemeyen biri için kendinize bunu yapmayınKasımın 1 de ilk adet günümdü erkek arkadasımla bulusucaz diye dolerex ictim ve reglmi kestim. 4 kasımla bulustuk ve korunmasız bir ilişki yaşadık sabahı ertesi gün hapı ictim. Ertesi hafta tekrar bulustuk ve korunmasiz yine iliskiye girdik ve icime boşaldı sabahı yine ertedi gün hapı aldım fakat benim korkum 1 ayda 2 defa ertesi gün hapı aldım ve adetime daha cok var erteleniyormuş sanirım ama ilacı cok kullanınca koruması imkansızlaşıyormuş hamile kalırmıyım sizce
- 27 Kasım 2018
- 626
- 627
- 103
Madem hemşiresin bunları bizden çok senin bilmen lazım.Ben zaten hemşireyim o konudan yana sorunum yok tesekkur ederim yorumunuz icin
- 12 Aralık 2019
- 276
- 88
- 48
Ya bende bisey sormak istiyorum. Bende kullandım ilişkiden 11 saat sonra ama 4 gün sonra yine ilişkim oldu içime boşaldı ama hicbir şey kullanmadım hamile kalır mıyıminşallah bir şey olmaz,kalbim sizinle. kendinize değer verin böyle bir insan için,sizin bu konudaki fikirlerinizi önemsemeyen biri için kendinize bunu yapmayın
- 17 Haziran 2019
- 1.878
- 6.057
- 158
size tecavüz etti yani , tecavüz illa yabanci birisi tarafindan tehdit edilerek yapilan birsey degildir , erkek arkadasiniz yapma demenize ragmen sizinle iliskiye girmis . bu tecavüzcü pislikle cidden iliski yasamaya devam edecek misiniz ?Erkek arkadasıma yapma dememe rağmen yaptı
Tesekkur ederim
- 4 Kasım 2019
- 29
- 20
- 3
- 30
Ben sadece önceki ilişkiyi koruyor diye biliyorum,devamlı bir korunma yöntemi değilYa bende bisey sormak istiyorum. Bende kullandım ilişkiden 11 saat sonra ama 4 gün sonra yine ilişkim oldu içime boşaldı ama hicbir şey kullanmadım hamile kalır mıyım
- 22 Temmuz 2019
- 760
- 499
- 53
vallalah ha ne güldüm hahahahahHemsireysen senin bizden daha iyi bilmen lazım ?
- 13 Kasım 2019
- 216
- 96
- 48
çok riskli bence kaladabilir siniz, kalmaya da regl bekleyeceksinizYa bende bisey sormak istiyorum. Bende kullandım ilişkiden 11 saat sonra ama 4 gün sonra yine ilişkim oldu içime boşaldı ama hicbir şey kullanmadım hamile kalır mıyım
Ben ertesi gün hapını aynı gün içmeme rağmen hamile kaldım sen ne diyosunnKasımın 1 de ilk adet günümdü erkek arkadasımla bulusucaz diye dolerex ictim ve reglmi kestim. 4 kasımla bulustuk ve korunmasız bir ilişki yaşadık sabahı ertesi gün hapı ictim. Ertesi hafta tekrar bulustuk ve korunmasiz yine iliskiye girdik ve icime boşaldı sabahı yine ertedi gün hapı aldım fakat benim korkum 1 ayda 2 defa ertesi gün hapı aldım ve adetime daha cok var erteleniyormuş sanirım ama ilacı cok kullanınca koruması imkansızlaşıyormuş hamile kalırmıyım sizce
- 12 Aralık 2019
- 276
- 88
- 48
Hadi yaa ben şok ben 11. Saate içtim 4 gün sonra tekrar ilişki yaşadım ve hiçbir şey kullanmadım.... soktayim şu an korktum yaBen ertesi gün hapını aynı gün içmeme rağmen hamile kaldım sen ne diyosunn
Kasımın 1 de ilk adet günümdü erkek arkadasımla bulusucaz diye dolerex ictim ve reglmi kestim. 4 kasımla bulustuk ve korunmasız bir ilişki yaşadık sabahı ertesi gün hapı ictim. Ertesi hafta tekrar bulustuk ve korunmasiz yine iliskiye girdik ve icime boşaldı sabahı yine ertedi gün hapı aldım fakat benim korkum 1 ayda 2 defa ertesi gün hapı aldım ve adetime daha cok var erteleniyormuş sanirım ama ilacı cok kullanınca koruması imkansızlaşıyormuş hamile kalırmıyım sizce