iyi akşamlaar
nasılsınız son sorunun cevabını biliyorum yumurta çatladığında saatlerce vucutta canlı kalabilen sperm onu döller......1 yıldan öncede ilaç yaşta önemli tabi doktorlar fazla önermiyo bunuda duyuyorum
Arkadaşlar ben de sitenizin yeni üyelerindenim.. 5 aylık evliyim .. bebek istiyorum kafama takılan şeyler var çevremde kimseye danışamıyorum.. yardımcı olursanız sevinirim..
1- Arkadaşlar yumurtlama zamanı mutlaka göğüslerin hassas olması gerekiyormu?
göğüslerde hassasiyet veya ağrı olmazsa yumurta çatlamıyor mu kafama takılıyor..
2- adetliyken de yumurtlama olabilir mi?
3- sitede okuduğuma göre klomen kullanıp hamile kalan arkadaşlar var.. acaba kaç ay çocuk olmazsa klomen kullanmalıyız..
4- diyelimki yumurta sabah çatladı.. biz gece ilişkiye girersek yumurta ölmüş olur mu hemen..
sorularıma cevap verebilirseniz sevinirim arkadaşlar..
merhaba canım bildğim kadarıyla cevaplamaya çalışayım
1.göğüslerde hassasiyetle yumurta çatlamasıyla alakası yok
2.adetliyken yumurta olabiliyor özellikle yumurtalar ilaçla geliştirilirse daha geç gelişenler sen adetiyken gelişmeye devam ediyo..
3.ilaçla tedaviye başlamak için dr.lar 1 yıl korunmasız cinsel ilişkiye rağmen hamilelik olmamışsa başlıyolar genelde..eğer bu süreçte polikistik over yada yumurta gelişmasinde başka bir problem saptanmazsa tabi.
4. yumurta çatladıktan sonra 24 saate kadar canlı kalıyo. spermlerde 72 saate kadar canlı kalabiliyo. bu yüzden yumurlama ihtimalin olan günlerde günaşırı ilişki öneriyolar..
umarım yardımcı olabilmişimdir.. Allah sağlıklı bebiler versin hayırlısıyla en kısa zamanda Amiin
1- çatlama zamanı mutlaka belirti yaşayacaksın diye bişey yok. ben hiç belirti yaşamam mesela.ama kasık batmasından ve kıvamlı sümüksü akıntıdan anlayan var çatladığını.Arkadaşlar ben de sitenizin yeni üyelerindenim.. 5 aylık evliyim .. bebek istiyorum kafama takılan şeyler var çevremde kimseye danışamıyorum.. yardımcı olursanız sevinirim..
göğüslerde hassasiyet veya ağrı olmazsa yumurta çatlamıyor mu kafama takılıyor..
3- sitede okuduğuma göre klomen kullanıp hamile kalan arkadaşlar var.. acaba kaç ay çocuk olmazsa klomen kullanmalıyız..
4- diyelimki yumurta sabah çatladı.. biz gece ilişkiye girersek yumurta ölmüş olur mu hemen..
Arkadaşlar ben de sitenizin yeni üyelerindenim.. 5 aylık evliyim .. bebek istiyorum kafama takılan şeyler var çevremde kimseye danışamıyorum.. yardımcı olursanız sevinirim..
CANIM ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMALLAH HEPİMİZE SAĞLIKLI BEBEKLER VERSİN EN KISA ZAMANDA..
AVCI82 SENİN BEBEĞİN VAR MI? KAÇ YILLIK EVLİSİN CANIM..
ben 4 yıllık e vliyim canım henüz yok bebeğim uğraşıyorum bende..2 kez aşılama yaptırdım maalesef tutmadı 3. Yü yaptırıp yaza tüp bebek deniycem..allah ım cümle isteyenlere çok aratmadan hayırla versin.
aminnnn canım.. Allah inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşturur seni de.. Tüm kalbimle içten dua ediyorum inan..
Inşallah birlikte bu sitede en kısa zamanda bebek haberlerimizi vermek nasip olur...
inşallah canım bende tüm isteyenler için ediyorum dualarımı.sen kaç yıllık evlisin nekadardır uğraşıyosun ?? Sorguya çekmişim gibi oldu ama merak ettim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?