• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

!!!! Arkadaşlar yardımcı olun.. Bazı sorularım var..!!!

OBMAR

ALLAH'IM OL DE OLSUNNN..
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2010
358
0
46
İstanbul
Arkadaşlar ben de sitenizin yeni üyelerindenim.. 5 aylık evliyim .. bebek istiyorum kafama takılan şeyler var çevremde kimseye danışamıyorum.. yardımcı olursanız sevinirim..

1- Arkadaşlar yumurtlama zamanı mutlaka göğüslerin hassas olması gerekiyormu?
göğüslerde hassasiyet veya ağrı olmazsa yumurta çatlamıyor mu kafama takılıyor..

2- adetliyken de yumurtlama olabilir mi?

3- sitede okuduğuma göre klomen kullanıp hamile kalan arkadaşlar var.. acaba kaç ay çocuk olmazsa klomen kullanmalıyız..

4- diyelimki yumurta sabah çatladı.. biz gece ilişkiye girersek yumurta ölmüş olur mu hemen..

sorularıma cevap verebilirseniz sevinirim arkadaşlar..

Son düzenleme:
iyi akşamlaar
nasılsınız son sorunun cevabını biliyorum yumurta çatladığında saatlerce vucutta canlı kalabilen sperm onu döller......1 yıldan öncede ilaç yaşta önemli tabi doktorlar fazla önermiyo bunuda duyuyorum

iyi akşamlaar
nasılsınız son sorunun cevabını biliyorum yumurta çatladığında saatlerce vucutta canlı kalabilen sperm onu döller......1 yıldan öncede ilaç yaşta önemli tabi doktorlar fazla önermiyo bunuda duyuyorum

saol canım bilgini paylaştığın için..

Arkadaşlar ben de sitenizin yeni üyelerindenim.. 5 aylık evliyim .. bebek istiyorum kafama takılan şeyler var çevremde kimseye danışamıyorum.. yardımcı olursanız sevinirim..

göğüslerde hassasiyet veya ağrı olmazsa yumurta çatlamıyor mu kafama takılıyor..

3- sitede okuduğuma göre klomen kullanıp hamile kalan arkadaşlar var.. acaba kaç ay çocuk olmazsa klomen kullanmalıyız..

4- diyelimki yumurta sabah çatladı.. biz gece ilişkiye girersek yumurta ölmüş olur mu hemen..

merhaba canım bildğim kadarıyla cevaplamaya çalışayım
1.göğüslerde hassasiyetle yumurta çatlamasıyla alakası yok
2.adetliyken yumurta olabiliyor özellikle yumurtalar ilaçla geliştirilirse daha geç gelişenler sen adetiyken gelişmeye devam ediyo..
3.ilaçla tedaviye başlamak için dr.lar 1 yıl korunmasız cinsel ilişkiye rağmen hamilelik olmamışsa başlıyolar genelde..eğer bu süreçte polikistik over yada yumurta gelişmasinde başka bir problem saptanmazsa tabi.
4. yumurta çatladıktan sonra 24 saate kadar canlı kalıyo. spermlerde 72 saate kadar canlı kalabiliyo. bu yüzden yumurlama ihtimalin olan günlerde günaşırı ilişki öneriyolar..
umarım yardımcı olabilmişimdir.. Allah sağlıklı bebiler versin hayırlısıyla en kısa zamanda Amiin

merhaba canım bildğim kadarıyla cevaplamaya çalışayım
1.göğüslerde hassasiyetle yumurta çatlamasıyla alakası yok
2.adetliyken yumurta olabiliyor özellikle yumurtalar ilaçla geliştirilirse daha geç gelişenler sen adetiyken gelişmeye devam ediyo..
3.ilaçla tedaviye başlamak için dr.lar 1 yıl korunmasız cinsel ilişkiye rağmen hamilelik olmamışsa başlıyolar genelde..eğer bu süreçte polikistik over yada yumurta gelişmasinde başka bir problem saptanmazsa tabi.
4. yumurta çatladıktan sonra 24 saate kadar canlı kalıyo. spermlerde 72 saate kadar canlı kalabiliyo. bu yüzden yumurlama ihtimalin olan günlerde günaşırı ilişki öneriyolar..
umarım yardımcı olabilmişimdir.. Allah sağlıklı bebiler versin hayırlısıyla en kısa zamanda Amiin

CANIM ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM :16: ALLAH HEPİMİZE SAĞLIKLI BEBEKLER VERSİN EN KISA ZAMANDA..:emir_bebek:
AVCI82 SENİN BEBEĞİN VAR MI? KAÇ YILLIK EVLİSİN CANIM..

Arkadaşlar bu sorduğum konulardaki bilgilerini benimle paylaşacak başka birileri yokmu?:31:

1- çatlama zamanı mutlaka belirti yaşayacaksın diye bişey yok. ben hiç belirti yaşamam mesela.ama kasık batmasından ve kıvamlı sümüksü akıntıdan anlayan var çatladığını.

2- adetliyken yumurtlama olmaz.

3-yaşına, kaç aydır denediğinize, pcos yada yumurtlama problemin olup olmamasına göre değişir, sende durum ne peki?

4- sperm vajina içinde 48 ila 72 saat arası yaşayabilir. yumurta ise 24 saat canlı kalır. geç yada erken yumurtlama ihtimaline karşın adetten sonra gün aşırı ilişkiye girersen en garantilisi olur.

1. göğüslerde hassasiyetle yumurtlamanın hiç alakası yok, bunu aklına kim soktu bilemiyorum ama her duyduğun şeye kafanı takma canım.
2.adetliyken yumurtlama olmaz, adetliyken cinsel ilişkiye girmekte dinimizce mekruh değildir zaten, bunu bilmen gerekir,kadın içinde sakıncalıdır.
3. klomen kullanmak için henüz çok erken, daha 5 aylık evliymişsin canım, bu kadar aceleci olma, Allahım en hayırlı zamanda seni çocuk sahibi yapacaktır.buna emin ol.en azından 1 yıl bekleyin. döllenme günlerini iyi takip et.ilişkiye girdiğin günler çok önemli.
4. hiç birşey olmaz. denemeye devam edin:89:

Senin için çok erken daha 5 aylık evliymişsin ilk önce çok fazla kafana takmıcaksın bu konuyu. Ben 5 senelik evliyim ve yeni çocuk yapmak istedik ilk ayda oldu ölesine denemiştik. Yumurtlama zamanını da beklemedim ben hiç gerekte yok zaten adetim bitti ikinci günü başladık denemeye ve hamileyim:) çok sanslı bir kadınım, fakat sende ölesin merak etme hamile kalmaman için bir nedenin yok.

Fakat bu soruları sorduğun yer bence yanlış senin bir doktordan hemen bir randevu alıp gitmen gerektiğini düşünüyorum bu cvp ve sorularla bence kafanı karıştırma çünkü herkesin bünyesi farklı bazıları hemen hamile kalırken bazı kadınlar daha geç kalabiliyor. Yumurtlama zamanı göğüs hassaslığı diye birşey yok adet zamanı göğüslerin hassaslaşır ve hamile kaldığında adetinin 14. günü yumurtlama günün zaten ama bunu bekleme gerek yok sık sık ilişkiye girin eşinle ve hemen yataktan kalkıp banyo yapma bir yastık koy belinin altına ayaklarını havaya kaldır ve yarım saat kadar bekle bu denenmiş yöntemler sakın es geçme:1:

Sakın doktor denetiminde olmadan ilaç kullanıp bünyeni mafetme ben ilaç hiç kullanmama taraftarıyım kesinlikle doğal yollarla daha rahat çocuk sahibi olabilirsin.

yumurta çatladı çatlamadı öldü bunlarla kafanı karıştırma sen sadece eşinle birlikte ol birbinizi isteyerek ilişkiye girin ve çocuğu eşinde çok istiyorsa tedavi gerektiren bir durum yoksa vucudunda kesinlikle 2-3 ay içinde hamile kalırsın. Her gün ilişkiye girmekten de kaçınmayın öle 14. gün gir sonra girme ayda 4 kere filan öle birşey yok kesinlikle.

Baktın bu yöntemlerle olmuyor çok da istiyorsun hemen doktora git o seni rahatlatır zaten eğer tedavi gerektiren bir durum varsada uygular. Dandik doktorlarada gidip zamanını harcama düzgün bir doktor seç benden tavsiye tatlım. Kafana hiç takma bunları sitres yapma oda etkili olur bak ben kaç sene sonra hamile kaldım istemiyordum ilk başlarda çocuk 4 sene sonra istedim hemen oldu ama hiç ikorunmadım 4 sene içinde korunma ilaçlarıda yumurtaları tembelleştiriyor.

Çok uzun yazmışım ya:) Herkese slm :32:

CANIM ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM :16: ALLAH HEPİMİZE SAĞLIKLI BEBEKLER VERSİN EN KISA ZAMANDA..:emir_bebek:
AVCI82 SENİN BEBEĞİN VAR MI? KAÇ YILLIK EVLİSİN CANIM..

ben 4 yıllık e vliyim canım henüz yok bebeğim uğraşıyorum bende..2 kez aşılama yaptırdım maalesef tutmadı 3. yü yaptırıp yaza tüp bebek deniycem..Allah ım cümle isteyenlere çok aratmadan hayırla versin.

ben 4 yıllık e vliyim canım henüz yok bebeğim uğraşıyorum bende..2 kez aşılama yaptırdım maalesef tutmadı 3. Yü yaptırıp yaza tüp bebek deniycem..allah ım cümle isteyenlere çok aratmadan hayırla versin.

aminnnn canım.. Allah inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşturur seni de.. Tüm kalbimle içten dua ediyorum inan..
Inşallah birlikte bu sitede en kısa zamanda bebek haberlerimizi vermek nasip olur...:70:

aminnnn canım.. Allah inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşturur seni de.. Tüm kalbimle içten dua ediyorum inan..
Inşallah birlikte bu sitede en kısa zamanda bebek haberlerimizi vermek nasip olur...:70:

inşallah canım bende tüm isteyenler için ediyorum dualarımı.sen kaç yıllık evlisin nekadardır uğraşıyosun ?? sorguya çekmişim gibi oldu ama merak ettim canım:29:

inşallah canım bende tüm isteyenler için ediyorum dualarımı.sen kaç yıllık evlisin nekadardır uğraşıyosun ?? Sorguya çekmişim gibi oldu ama merak ettim canım:29:

canım cevabım biraz geç oldu kusura bakma.. Siteden çıkmıştım.. 5 aylık evliyim.. 5 aydır korunmadan uğraşıyoruz canım...

Son düzenleme:
Back
X