Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var

Berfin9227

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2017
2
1
4 senedir devam eden bir ilişkimiz vardı. Daha 3 gün öncesine kadar herşey çok güzeldi nikah işlemlerine başladık. Ama ailesi istemedi beni evlenip boşandığım için. Bana ailemin rızası olmadan yapamam şansımı denerim ikna edemezsem bayramdan sonra nikahı kıyarım dedi ve gitti. Gittiği gün ayrıldı soğudum ailemi silemem dedi. Seviyor biliyorum 3 gündür gitmediğim falcı kalmadı özellikle üçününde dediği tek birşey var sevgiline soğuma büyüsü yapılmış dedi. Ne yapmam gerekiyor allah rızası için yardım edin. Canım çok yanıyor dayanamıyorum. Şimdiden teşekkür ederim

Falcıya inanmayın. Büyüye hiç inanmayın. Onların merhemi olsa fal cafede değil yalıda yaşarlardı.

Ailesi istemiyorsa ve o da aileci bir insansa yapacak bir şey malesef yok. Kafasına silah dayayamazsınız ya. Çok seven insanın bahaneleri olmaz. Sizin sandığınız kadar size değer vermiyormuş demekki. Zamanla unutup yolunuza bakın.

Canim senı gerçekten seven aşık olan kişi ailesini arkasına alır zamanlada onlar ikna olur der yanında olurdu hem düşünsene bir ömür boyu onlar daha önemli olacak sen bi araba isticeksin önce annesinin Evi yapılacak oturma grubu isticeksin kendisi yenimiki otursun eskilerde denecek hep 2. Planda olacaksın ki seni sevmeyen bi erkek için değer mi bosversene bırak şu soğuma büyüsü falan hep aynı hikaye o iş tutacak olsaydı Dünya üzerinde hiç bi ilişki kalmazdı hem inan bak çok kötü durumda olanlar var benim iki çocuğum var üstelik bi tanesi bebek ama eşim boşandığı karısını iftara götürüyor bunuda eve gelince anlıyorum ama sırf o oruspuya prim yaptırmamak istediği şeyin olmasını engellemek bide çocuklarım için susmak zorundayım bizim bi sonucumuz yok anladın mi boşansam elim mahkum yapamam diğer tarafta bu pusuda bekleyen yılan bak neler var sen sen ol seni seveni iyi tayin et yoksa çok uzulursun

X