• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama arkadaşlar yardıma ihtiyacım var lütfen bakmadan geçmeyin

bannu

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
327
27
643
Bursa
merhabalar arkadaşlar ben dün saçlarımı koleston naturals açık küllü kumrala boyadım kendi saçlarım kumraldı. normalde benim diplerim uçlardan daha açıktır boyayı yaptım hatta uçlardan diplere doğru boyadım fakat saçlarımın yarısı açıldı çokta güzel tuttu fakat uçlara doğru açılmadı diplere göre daha koyu kaldı ne yapamam gerekiyor aynı boyadan alıp sadece uçlara doğru sürsem olurmu tutarmı? bana yardım lütfen kapalı olduğum için resim koyamıyorum kusura bakmayın dün boyadım bi kaç gün dinlendirip boyamak istiyorum acaba içine vanilya sarısı katsam olurmu tutarmı lütfen yardım uçlara doğru nasıl açılcak bu saç :14:

Saçında sanırım hiç boya yoktu?
Boya saç derisine yakın yerlerde sıcaklıktan dolayı daha açık renk tutar.Bu durumda dediğin gibi bi kutu boya daha alıp uçlarda bekleterek en son diplere doğru sürüp yıkaman en mantıklısı.ton farkı olmaması için alacağın boya çok farklı bi ton olmasın bence.mesela küllü sarıysa küllü açık sarı al.

Saçında sanırım hiç boya yoktu?
Boya saç derisine yakın yerlerde sıcaklıktan dolayı daha açık renk tutar.Bu durumda dediğin gibi bi kutu boya daha alıp uçlarda bekleterek en son diplere doğru sürüp yıkaman en mantıklısı.ton farkı olmaması için alacağın boya çok farklı bi ton olmasın bence.mesela küllü sarıysa küllü açık sarı al.

canım küllü açık kumrala boyamıştım yine aynı boyadan alıcam fakat içine biraz vanilya sarısı katsam olurmu çünkü daha bi sarı olsun istiyorum saçlarım şu an çiğ bi sarı oldu ya da küllü açık sarımı katsam ?

aslında istediim saç rengide belli deniz sipahi hani dürüyenin güğümlerinde halime karakterindeki oyuncu saçının doğal rengimi bilemiyorumda resimde ekleyemiyorum

kumral tonları ne kadar uzun süre bekletilirse o kadar koyulaşıyor uçlar ondan daha koyu olmuş olsa gerek heleki koleston , kolestonun 7.1 ini kullandım o kadar koyu oldu ki,bence birdaha sürerseniz dahada koyulaşır bırakın aksın biraz daha sonra dipler haliyle daha açık duracak o zaman sadece diplere sürersiniz,ama o dediğiniz rengi artık elde etmek zor gibi

arkadaşlar renk gerçekten aktıkça daha kötü oldu turuncu gibi oldu üstüne küllü kumral yapsam kapatır mı acab ya da başka ne önerebilirsiniz?

bunu mu eklemek istemiştin
Dryenin_Gmlerinin_Halimesi_Deniz_Sipahi.jpg

diziyide izlemiyorum halime im bilmiyorum:))
bence tekrar küllü kumrala boyarsan sac ucların acılmaz diye düşünüyorum
kumral tonunun içinde turuncu renk var oyüzden turunculasma olmustur
daha da açmak istersen bir ton açık kullan

kuaföre gitmek istemiyorum yaa çok para 7.1 küllü kumralla boyasam kapanırmı acaba

ben şoyle bılıyorum aslında boya sacta nekadar uzun kalırsa okadar rengı koyu oluyor rengı acık olan kısınmlarına atıyorum 10 dakıka onceden sur daha sonra gerı kalan yerlerıne sur

Back