• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar YARDIM!

zeyneprana_

Bulutsuz bir gökyüzüdür güzelliğin❤
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2014
31
10
13
Bayanlar bende yaklaşık 2-2,5 yıldır kaygı bozukluğu var. Lise döneminde bi ilişkim oldu çok sevdiğim çok bağlandığım biriydi. Terk edildim sebepsiz yere. O gün bu gündür kendime hala gelemedim. Ayrıldıktan sonraki bir yıl tam bir cehennemdi benim için. İntihara kadar gidiyordu nerdeyse. İki yıl sonra neyse ki kendime geldim hala aklıma gelir ama üzülmüyorum eskisi gibi geçti diyebilirim. O dönemden bana kalan tek şey bu endişe bozukluğu. Bir türlü atlatamıyorum. Biri adımı söylediginde ya da telefon çaldığında çok gereksiz yere korku heyecan kaplıyor içimi. Çok saçma gereksiz oldugunu biliyorum gerçeklerin farkındayım ama kendimi kontrol edemiyorum. Özgüven eksikliği olan biri de hiç değilim. Kendime her konuda güvenim sonsuz. Hatta iyi bşr şey olarak söylemiyorum ama kendini begenmiş biriyim çoğu insan başta ailem olmak üzere de hemen fark eder bunu arkamdan kibirli damgasını yapıştırırlar. Neyse demem o ki güvenle bi problemim olmamasına rağmen yersiz bi korku yersiz bi heyecan içimde. Lise sondayken doktora gittim o da kaygı bozuklugu teşhisi koydu ama önemli bi rahatsızlık görmedigi için hafif bi ilaç vermiş. 2 ay kullandım hiçbir işe yaramayınca da bıraktım. Aranızda yakınınızda bu tür rahatsızlıgı olan ya da yaşamış atlatmış olan var mı. İlaç tedavisi gördünüz mü. Lütfen yardım :(

Aslinda aşk gurur ve kibir bırakmaz insanda çünkü hayatta ondan başka bişey gözünüzde olmaz.bunun tedaviside yok maalesef ilaç terapi yada baska bişey. Zaman gerekli.keske sevdiğiniz size kötülük yapsaydi daha kolay olurdu unutmaniz.ama en büyük kötülüğü yapmış aslında sizi sevmemis ve sebepsiz yere terk etmiş. Bu aşk hastalığı tedavisi zor bir hastalik.ama allah mecazi aşkı hakikata çevirsin inşallah.hala bir beklentiniz var mutlaka aramasini istiyorsunuz veya bekliyorsunuz .kendinize şunu söyleyin bitti bu ilişki artık. Allah şifanizi versin

Son düzenleme:
Back