Arkadaşlar yardım

ada4545

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2014
68
2
6
34
Manisa
Hamile kalmak istiyorum hayirlisiyla goguslerim feci aciyo dokunamiyorum adetime 11 gun var belirti olabilir mi? Damarlarim cekiliyo sanki

yumurtlaman geç olmuş olabilir yada prolaktin hormonun yuksek olablir gebelik olcanı zannetmiyorum canım çok erken bence..ama inşallah yanılıyorumdur

canım bu kadar erken belirtilerin olabileceğini düşünmüyorum... inşaAllah hamilesindir ama bende belirtiler adetimin gecikmesinden 2 - 3 hafta sonra başlamıştı. herkeste aynı olmak zorunda değil tabi vardır biraz daha erken ama adetine çok varmış..

Gögüslerim hic acimazdi bu kadar kadin doguma gittim yumurtaliklarimda kist var mi diye gayet sagliklisin senden yana cocugunun olmamasi icin sebep yok dedi ama iste istiyorum ya erken gebelik belirtisi olabilir mi diye aklima takildi

Gögüslerim hic acimazdi bu kadar kadin doguma gittim yumurtaliklarimda kist var mi diye gayet sagliklisin senden yana cocugunun olmamasi icin sebep yok dedi ama iste istiyorum ya erken gebelik belirtisi olabilir mi diye aklima takildi

Insaallah oyledir canim benim o zaman ... Rabbim hayirla bir evlat nasip etsin sana da isteyen herkese de...

selam arkadaşlar daha yeni üye oldum ve umarım birbirimize yardımcı oluruz.ben 1,5 yıllık evliyim ve evlililğimin ilk gününden bu yana yasmin kullandım bırakalı 3 ay oldu ve hamile kalmak istiyorum artık doktora gittiğimde bundan 2 ay önce bana yumurtan yok demişti sonra geçen gittiğimde 14milim bir yumurtan var dedi kontrol diye gittiğimde de yumurtanda gerileme olmuş dedi ben soğan kürü falan yapsam işe yarar mı sizce cevaplarınızı dört gözle bekliyorumm:2:

Hayirlisi olur inşAllah canim benim sogan kurune iyi diyolar ama hic denemedim ben bende hamile kalmak istiyorum bakalim artik Allah nasip eder inşAllah o guzel duyguyu bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…