• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar yardım!!!

yasminapdr

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
72
0
16
Bilecik
sizlerin fikrini almak istedim ne yapmalıyım? bebek istiyoruz 3 aydır deniyoruz. bu ay çok fazla kasık ağrım olmuştu dedim herhalde bu ay oldu. ama adet oldum. 2 gün çok yoğun kanamam oldu sonra leke şeklinde gelmeye başladı.normalde adetim 4 gün sürer ve dün akşam çok fazla kasık ağrısı yaşadım. acaba kist falan mı var ne dersiniz hanımlar?

Son düzenleme:
sizlerin fikrini almak istedim ne yapmalıyım? bebek istiyoruz 3 aydır deniyoruz. bu ay çok fazla kasık ağrım olmuştu dedim herhalde bu ay oldu. ama adet oldum. 2 gün çok yoğun kanamam oldu sonra leke şeklinde gelmeye başladı.normalde adetim 4 gün sürer ve dün akşam çok fazla kasık ağrısı yaşadım. acaba kist falan mı var ne dersiniz hanımlar?

slm
üşütmüş olabilirsin malum mevsim dönüyor.. bende de var aynı ağrılar var
adetinin erken bitmesi de aldığın ilaçlara bağlı olabilir hatta bitki çayı içiyorsan çok etkiliyor.. zaten doktorlar uzun ya da kısa sürmesi önemli değil diyor 1gün bile gelse kanama o adettir diyorlar..
yine de bi dr a git ne de olsa biz sadece varsayımda bulunuyoruz burada...

slm
üşütmüş olabilirsin malum mevsim dönüyor.. bende de var aynı ağrılar var
adetinin erken bitmesi de aldığın ilaçlara bağlı olabilir hatta bitki çayı içiyorsan çok etkiliyor.. zaten doktorlar uzun ya da kısa sürmesi önemli değil diyor 1gün bile gelse kanama o adettir diyorlar..
yine de bi dr a git ne de olsa biz sadece varsayımda bulunuyoruz burada...
dikkate alıp cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. gidicem doktora zaten de acaba aynı şeyi yaşayan varmı diye merak etmiştim. sağolasın.

dikkate alıp cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. gidicem doktora zaten de acaba aynı şeyi yaşayan varmı diye merak etmiştim. sağolasın.

keşke daha fazlasını bilebilsem
bende her ay buralarda dolanıyorum kafamdaki sorulara cvp bulmak için ama nafile.. psikolojim bozuldu zaten dr da bir şey demiyor ben artık saldım çayıra kendimi.. yoksa takıntı haline geldi her şey.. bence sende kasma hiç bir şey olacağı varsa oluyor rahat bırak baktın ağrıların devam ediyor o zaman bi git dr'a..

canım bende 7 ay bekledim hamile kalmak için hatta adetim 10 gün gecikti bi keresinde dedim kesin hamileyim fakat test yaptım değilmişim. benimde kasığımda ağrı olmuştu dedim bir dr a gideyim eğer problem varsa önlemini alayım. dr a gittim ne zamandır düşünüyorsunuz dedi o zaman 5 ay olmuştu. dr aslında 1 sene geçmeden her hangi bir tedavi yapılmıyor dedi. 1 sene içinde olmaması normalmiş 1 seneden sonra olmazsa testler ve tedaviler... ama için rahat etsin kist var mı diye bakalım dedi. bir de hormon testi yaptırdım. herşey normal dedi. bana sabretmek kaldı. sende en azından kist var mı yok mu bi baktırabilirsin. ondan sonrası sabretmek umarım en kısa zamanda bebişin olur.

Back