• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar yardım!!!

elwn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2010
24
0
86
İstanbul
ARKADAŞLAR EN İYİ BURUN CERRAHINI ARIYORUZ EN İYİSİ KİM?? HERKES BARIŞ ÇAKIR,NACİ ÇELİK, EMRE İLHAN YAKUP AVŞAR HAKKINDA KONUŞMUŞ AMA EN İYİSİ PROF OLANINI BULMAK İSTİYORUZ BİLİYORUZKİ 4 DOKTORDAN DAHA İYİ WE TECRÜBELİ DOKTORLAR WARDIR BUNLAR KİM???? NAZIM ÇERKEŞ WE AHMET KARACALAR MI??(internetten arama yaptığımız kadarıyla vizde bilmiyoruz) YADA BAŞKALARIMI LÜTFEN YARDIM EDİN..

arkadaşım şaşkınbakkal'da profesör bahattin Çeliköz var arkadaşım yaptırdı çok memnun kaldı. bunun yanında profesör değil ama oldukça başarılı Fevzi Yavaş var ben 7 haziran'da burun + göğüs büyütme operasyonu oluyorum kendisine :). bahattin bey ve fevzi bey operasyonlarını central hospital'da yapıyorlar. prof. olmasından bahattin bey fevzi bey'den 1-2 bin fazla ücret alıyor benim iki operasyon birleştiği için maaliyet artttığından fevzi bey'i seçtim. ikisi de içime çok sindi yüzyüze görüştüm. son derece babacan ve tecrübe sahibiler. burun çok önemli sakın uygun diye herhangi bir yere gitme yaparız hallederizlere kanma. allah korusun çok riskleri var.

cnm saolda arkadaşn yaptırmasıyla gidilicek doktor aramıyoruz=) en iyisi demiştim özellikle tabiki başarılı olabilirler ama en iyisi tekrar altını çiziyoruz tecrübe+yetenek????

valla en iyi denilecek isimlerden bile memnun kalmayanlar var. bu en iyisi dediğimiz kişide neticede bir kul :). sana ancak tecrübelerden yola çıkarak birşeyler söyleyebilirim. bu söylediğim iki isim de son derece tecrübeli ve yetenekli insanlar.

aslında bu birazda göreceli bi kavram senin beğendiğini ben beğenmeyebilirim ama anladığım kadarıyla aradığınız benim burnumu güzel yaptı dan öte...yani bence buyuzden doktorların kendi sayfalarından falan araştırarak aldıkları eğitim,içinde bulundukları çalışmalar vs gibi bilgilere bakın kendiniz karar verin isterseniz:)

merie evet cnm ama internette bile yeterli bilgi biryere kadar işte yukarda bahsettiğim nazım çerkeşle ahmet karacalar ı buldum gerek eğitim gerek çalışmalar ws.. sizede sormak istedim yardımcı olabilen arkadaş warmı yada bilen?? ben göreceli bir kawram istemiyorum genel olarak en iyisi diye bilinen en iyi estetik burun doktoru hakkında yardımcı olacak arkadaşlar warsa hem büyük bi iyilik yapmış olur hemde çok mutlu eder..

10 yıl geçmiş ama yeni görüyorum :KK45: arkadaşınız bahattin beyin yaptığı burundan hala memnun mu bir şikayeti var mı ?

Back