arkadaşlar yardım

turkuaz_turkuaz9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
148
1
arkadaşlar salı günü inş programa başlıyorum. herkesten bir ses çıkıyo etrafımda. yaşayan yaşamayan bir sürü şey biliyomuş meğer:) herşeyi anladımda program sırasında uzun süreli bir idrar tutma uygulaması söylediler. bi bunu çözemedim ben. yaşayan arkadaşlar varsa paylaşırsa çok mutlu olurum. çok heyecanlıyım ben çok fisfisfis

ne programı anlamadım :bbo:
sanırım transfer sırasındaki idrar tutma olayından bahsediyorsun.transfer yapılırken idrara sıkışık olman gerekiyor.Ancak bu şekilde dr ultrasondan daha iyi görebiliyor.tedavin hayırlı olsun...

Aslında her merkez faklı sölüyo ama transferden önce aşırı sıkışırsanda transverden sonra çok idrara çıkarsın en iyisi ortasını bulmak demişti drumda.Tedavin hayırlı olsun.

Ayy Evt Tansfer Yaparken Idrar Sikişik Olman Gerekiyoo çok Kötü Bi Durum Yaşadim Yanii Az Su Iç Benim Gibi Cilkini çikarmayin:)

Tedavin hayırlı olsun inşallah neticesinde mutlu haberler alırsın. Burda hepimiz yaşamadan önce bazı gereksiz detayları kendimize dert ediyoruz hiç bir şeye aldırış etme tüp bebek tedavisi öyle abartılacak bir tedavi değil dr na güven ve dediği hiç bir şeyin dışına çıkma ve bilki bu tedavi süreci genellikle kişiye özel düzenleniyor. Transferde biraz sıkışık olmuşşsun yumurta toplamanda anestezi almışsın bunlarla kendini yıpratma. Bizler bu işe girerken hep ne pahasına olursa olsun diyerek başlamıyormuyuz o yüzden bırak ne konuda endişelenilirse endişelenilsin sen sadece tedavine ve gelecek bebeğine odaklan iyi düşünki her şeyin iyisi seni bulsun. Boş şans allah yardımcın olucaktır dualarını eksik etme yeter.:1hug:

öncelikle tedavin hayırlı olsun.transfer günü suyunu yudum yudum içersen bi anda çok sıkışmassın.ben son tedavimde öyle yaptım.çok rahattım.bide transferden sonra doktorum mesaneyi bi hortum takarak boşalttı.sondamı değilmi bilmiyorum ama sende öyle bişey isteyebilirsin doktorundan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…