arkadaşlar yardım

aytixsxxsx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2007
47
1
43
Kizlar Hepinize Hayirli Günler Diliyorum şöyle Bir Sorum Olacak Lütfen Yaşayan Bilgisi Olan Haber Versin Ben Nisan 3 ;de Sat Adet Oldum 4 Gün Sürdü 22 Nisanda Yine Adet Oldum 7 Gün Sürdü Adetlerim Normalde Düzenlidir Her Ay Gününde Olurdum 8 Aylik Evliyim çocuk Istiyorum Böyle Birşey Yaşayan Varmi Lütfen Bana Yazin Herkeze Iyi Günler

bir ayda 2 kezmi adet oldun.ben de yeni evliyim bu konularda cok da bilmiyorum,sen en iyisi doktoruna danis,yine de insallah ciddi bir sey yoktur.

canım bencede doktoruna danışman en iyisi olur ama bu mevsimde adet düzensizlikleri olabiliyor benimde bu ay gecikti ve 4 gün sürerken 7 gün sürdü ama bi rahatsızlığım yok seninkide mevsimsel olbilir umarım hersey yolundadır

canım bencede bir an önce doktora baş vurmalısın bende bir ayda iki kez oldum ikincicisi ağrılı oldu doktora gittiğimde dış gebelik tahşisi konuldu seni korkutmak istemem ama erken davranmakta yarar var belkide mevsimlerden dolayıdır ama doktora gitmeden bilemeyiz dimi geçmiş olsun canım ağrın yoksa korkulacak bir şey yok bence ama genede ihmal etme geçmiş olsun

canım bende aynı sorunu 2 yıl önce yaşamıştım ama hormonlarla ilgili bir problem ara kanaması olmuş doktora başvur geçmiş olsun

güzelim olabilir çünkü ben şuan hamileyim son adet tarihim şubatın yedisi idi ondan önceki adetim de ocağın 14 ü idi yanii 24 gün içinde tekrar oldum hemen hemen korunmayı bırakalı bir yıl oldu bir yıldır 28 günde bir adet görüyordum ama hamile kalmadan önceki ayımdan bir ay önce böyle bir durum yaşadım..sonra da bir daha adet görmedim zaten şuan 3 aylık hamileyim doktora gittim sebebin,i sordum hormonal olabilir dedi strese bağlı olabilir dedi iklim faktörü etkili olabilir dedi normaldir düzelir demişti bilemiyorum bende böyle oldu yanii

X