Arkadaşlar Yardım...

Melankoliik

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2019
309
178
23
26
Kızlar geçen ay yumurtlama dönemimde eşimle korunmasız ilişkiye girdik bebek istiyoruz. Daha öncede denedik sonuç alamadık . Bu ay gebe kaldığıma dair rüyalar gördüm. Adetime 8 9 gün kala test yapmıştım muhtemelen test geçersizdi. Bugün adet olmam gerekiyordu. 1 hafta öncesinden göğüslerim şişerdi hiç şişme yok, ara ara kasıklarım ağrırdı ay boyunca sürdü bu. İdrarımda beyaz beyaz tortular var sürekli ağzıma ekşi bi su geliyor hamile olabilir miyim :/ Aranızda benim gibi olup hamile olduğunu öğrenen var mı..

Selam inşallah güzel haberler alırsınız. Çok erken bir tarihte test yapmışsınız. Benim en net belirtim aşırı akıntımdı normal zamandan farklı olarak geliyorsa akıntınız büyük ihtimal belirtidir. Diğer tüm belirtiler adetle aynıydı maalesef idrar testini tekrarlayın şu anda gayet net sonuç verir

Çok sağol canım şuan hamilesin sanırım. Akıntım bir süre çok fazlaydı ara ara diniyor yeniden başlıyor. Karnım ağrıyor ama tuhaf bir ağrı. Regl sancısı gibi değil. Göğüslerde şişme olmuş muydu sende

Sen de sağ ol canım evet hamileyim rabbim isteyen herkese ve sana da nasip etsin inşallah. Yok göğüslerim de hiç bir değişiklik olmadı. Benim de sancım oluyordu ayrıca ilk dönemler sonradan fark ettim uykum çok geliyordu bir de adetten 2 gün önce yerleşme kanamam olmuştu ama o herkeste olmuyor sanırım. Akıntı benim de çok yoğundu özelikle adet günlerimde

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İnşallah bende olumlu sonuçlar alırım canım yarın test yapacağım.

En onemlı belırtı adet gününüzde adet olmamanız.. neden belirtilerden fikir yürütmek yerıne test yapmıyorsunuz varsa çıkar zaten hayırlısı olsun

Yaptınız mı test?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…