Arkadaşlar yardım nerelerdesiniz

Ghhg1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2015
879
201
103
33
Polikistik için soğan kürüne baslıcam adetim geldi gelcek ama bir türlü gelemiyor 37 gün oldu en son adet bitim tarihimin üzerine sogan kürüne baslıcam sogan kürü içerken adet olursam içmeye devam edeyim mi?? 15 günü tamamlayım mı? Fikirleriniizi bekliyorum arkadaslar ya pukolu olup sogan kürü uygulayanlar nerelerdesiniz? Bizle de deneyimlerinizi paylaşın yardımcı olun

Polikistik için soğan kürüne baslıcam adetim geldi gelcek ama bir türlü gelemiyor 37 gün oldu en son adet bitim tarihimin üzerine sogan kürüne baslıcam sogan kürü içerken adet olursam içmeye devam edeyim mi?? 15 günü tamamlayım mı? Fikirleriniizi bekliyorum arkadaslar ya pukolu olup sogan kürü uygulayanlar nerelerdesiniz? Bizle de deneyimlerinizi paylaşın yardımcı olun

Pikolu değilim ama adetteyken icmeyin diye duydum son zamanlarda adetteyken çok kanamasi olanlara soylendi. Peki ya hamileysen?

Pikolu değilim ama adetteyken icmeyin diye duydum son zamanlarda adetteyken çok kanamasi olanlara soylendi. Peki ya hamileysen?[eşim cocuk istemiyorhamile Değilim canım test yaptım nir de hamile olcak pek birşey yasamadık geri çekilme oldu zaten pukoluyum hamile olma sansım zor

anladım canım o zaman soğan kurune başlayın ya da Dr bi gidin adet söktürücü versin

Back