ARKADAŞLAR YARDIM ( Mutluluk Çubuğum ) :(

bim dedin bağımlılık dedin aklıma bim'de satılan közlenmiş kırmızı biberi getirdin. hastasıyım umarım hasta olmam

daha hafif başka bir şeye bağlanmaya çalış. bahsettiğin yağlı gevreği biliyorum ağızda çok güzel dağılıyor insanın yedikçe yiyesi geliyor, o yüzden 1 tane bile olsa yeme yoksa devamı gelir

Devamı geliyor zaten, sonu gelmiyor (

multitap'ın bir şarkısı var çıbık diye, adamlar bir şey biliyor da yazmış

Mutluluğum bu çubuklara bağlı
Hissediyorum
Bunlar mutluluk çıbığı
Tanrım ben ne diyorum?!

Bim'de böyle şeyler keşfedip satıyor. O Konya gevreği, almıştım Konya'dan, onu yesen bayılırdın. Taze Taze mis gibi. Sonra bim de görünce sevindim aldım ama Konya'dan aldığım kadar güzel değildi, bence yağı çok kaliteli bir yağ değil ama genede güzel. Canım çekti gece gece yarın gidip alayım bende.

Mutluluk çubuğu başlığı görünce insanın aklına neler geliyo tope Yarabbi bende çok seviyorum onları immmmm tam gevrek çok güzel yavaş yavaş bırak bence

Çok tatlısınız gerçekten :) önceden yedigimde midemin bulandigi hamburgere bagimli oldum bende.Normalde erkek arkadasimin hadi girelim yiyelim deyipte hayir midem bulaniyor dedigim yere bagimli oldum resmen.aciktigimda aklima gelen tek sey hamburger menu ayrica citir peynirle birlikte.Son zamanlarda baya kilo almaya basladim bu yuzden nefsime hakim olmam gerek aciktigimda farkli bir seyle karnimi tika basa doyurarak bulmaya basladim careyi sende oyle yapabilirsin.Salata ye su ic mesela bol bol cok doydugunda aklina gelmez bence

Nasil canim cekti, bayilirim buna. Almanya'da yasiyorum simdi burda bulamiyorum, Türkiye'ye geldikce yiyorum hala sırf yag kendiniz bi seyler pisirmeyi deneyin bence, cörek otu atın üstüne :)

O cips bağımlılığı ben de de vardı bırakana kadar canım çıktı. 7 aydır yemiyorum ama diyetisyenim terapi yaptı resmen. onun sayesinde aştım. Resmen yalvardım 1 tanecik ne olursunuz diye Ya pinoli hanım diyet için değil sağlığınız için lütfen diye o da bana yalvardı. Onu yiyeceğinize ekmek yiyin hiç değilse faydası var dedi. Ama benimki takıntıydı resmen. Hele baharatlı olanlar. Aman yarabbim. Günde 3 paket yerdim kolayla. Şu an tadını bile hatırlamıyorum.

Tok olsam bile yiyorum, yemekten sonra hemen ağzıma atıveriyorum bir tane :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…