Sonra bağımlı olmasın mı benim gibi ?
Bana bıraktıracağınıza, kendiniz bağımlı olmayın daEkşide ki yorumları okudum %97 si çok beğenmiş gerçekten merak ettim tadını
Bana bıraktıracağınıza, kendiniz bağımlı olmayın da
Denemedim ama inan kendim yapsam bu çubul kadar zevk almam :)Netten baktım da tarifi var onun yapmayı denedinmi yağını biraz az koyarsan belki sorun olmaz :)
Devamı geliyor zaten, sonu gelmiyorbim dedin bağımlılık dedin aklıma bim'de satılan közlenmiş kırmızı biberi getirdin. hastasıyımumarım hasta olmam
daha hafif başka bir şeye bağlanmaya çalış. bahsettiğin yağlı gevreği biliyorum ağızda çok güzel dağılıyor insanın yedikçe yiyesi geliyor, o yüzden 1 tane bile olsa yeme yoksa devamı gelir
Mutluluk çubuğu başlığı görünce insanın aklına neler geliyo tope Yarabbi bende çok seviyorum onları immmmm tam gevrek çok güzel yavaş yavaş bırak bence
evliysen bilirsin cicimAllah Allah hangi cubuklar geldi acabaa ?? Biz biliyomuyuz o cubuklariii :))
Eh biraz öyle sayılırsınız, hoşgeldiniz dünyama
Degilim iste kizzz bn boyle mutluyum istemem cubuk mubukk szi cubuklarinizla bas basa birakiyorumm ...:)))evliysen bilirsin cicimkonuşturma beni şimdi
Bende tün aldım 4-5 aydır almıyordum... O kadar ahım şahım bi tadı yok aslında sen takıntı yapmışsın. Aklına düşünce bir elma ye unut. Evede almamalısın madem bu kadar yiyorsan.
Ben cips hastayım ama haftada 1 2 haftada 1 alıyorum çünkü alsan günde 2 pkt te yerim.
Tok olsam bile yiyorum, yemekten sonra hemen ağzıma atıveriyorum bir tane :)Çok tatlısınız gerçekten :) önceden yedigimde midemin bulandigi hamburgere bagimli oldum bende.Normalde erkek arkadasimin hadi girelim yiyelim deyipte hayir midem bulaniyor dedigim yere bagimli oldum resmen.aciktigimda aklima gelen tek sey hamburger menu ayrica citir peynirle birlikte.Son zamanlarda baya kilo almaya basladim bu yuzden nefsime hakim olmam gerek aciktigimda farkli bir seyle karnimi tika basa doyurarak bulmaya basladim careyi sende oyle yapabilirsin.Salata ye su ic mesela bol bol cok doydugunda aklina gelmez bence
Hım, o zaman iyi :)Ama ben yemeden durabiliyorum kii
heheheee
Degilim iste kizzz bn boyle mutluyum istemem cubuk mubukk szi cubuklarinizla bas basa birakiyorumm ...:)))