ARKADAŞLAR YARDIM ( Mutluluk Çubuğum ) :(

Kötü örnek gibisinden ya da yangına körük gibisinden olmasın ama o gevrekleri odasıcaklığındaki tereyağı ve reçel batırınca bambaşka oluyor

Kötü örnek gibisinden ya da yangına körük gibisinden olmasın ama o gevrekleri odasıcaklığındaki tereyağı ve reçel batırınca bambaşka oluyor
Hay ağzına sağlık :)
Ben de akşam çayın yanında öyle yaptım valla,incir reçeline batırıp batırıp yedim

Yarın 2 kutu alıp tıka basa yiyecem, ayıptır söylemesi kusarsam tamamdır iş, bırakırsam hemen size bildirecem :))

Hay ağzına sağlık :)
Ben de akşam çayın yanında öyle yaptım valla,incir reçeline batırıp batırıp yedim
:)
Vücudumuzda yağ olarak kadrolanan kalorilerin büyük çoğunluğu akşam 6-7 den sonra yediklerimiz. Ve öğün arası atıştırmalar. Bu yüzden gevrekleri öğünlerinize dahil edin ve asla atıştırmayın. Ve hergün yediğiniz gevreklerin kalorisi kadar spor ve hareket edip kalori harcamaya şartlanın. Emin olun o sporu yapmaktansa yememek daha kolay gelecek :) ama kendinize sadık kalın :)

annemde çok seviyo onu. kolestrol yüzünden diyete başlayınca bıraktı artık yemiyo allahtan :)

1 çubuk yiyip, 1 çeşit spor yaparak kendimi teselli ediyordum ama kısa sürdü, 8 aylık bebeğim fırsat vermiyor

bende çok severim bimin gevreğini
ama bu bağımlılık durumu çok kötü birşey.
bende bimin konserve mısırını yemeden duramıyorum. markete her gidişimde bu sefer almak yok , kilo yapıyor , şöyle, böyle diye telkin ediyorum kendimi. ama yok her seferinde alıp çıkıyorum ve bir oturuşta bütün hepsini tuzlayıp tuzlayıp yiyorum
inanılmaz kilo aldım zaten bu yıl cips ve mısır bağımlılığım yüzünden

Ayyyyyyyyy çok güldüm eroin bağımlısı gibi allah başka dert vermesin

Saatler ilerledikçe yalnız olmadığımı anlıyorum bu bağımlılık konusunda

Yanık tadıyo resmen neyinden vazgeçemediniz ki?sakız çiğneyin belki iyi gelir

Hayatımda bim'e gitmedim ama sırf çalışma arkadaşım için gidip alıcam şunu :) kilo almaya çalışıyor kız alamıyoor belki severde yer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…