Arkadaşlar yardım lütfennnn

aysem60

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
144
10
48
34
kızlar adetime bugün 8 gün var dün ve bugün çok hafif lekelenmem oldu ne bilim kan gibi pıhtı gibi 6 aydır korunmuyoruda sizce ne olabilir bu

Genişleme bölgede kaşıntım varr 2günden beri dünyam başıma yıkıldı uyuyamıyorum psikolojim bozuldu neyapabalirim lütfennnn acil cevaplarr

adet gününü bekleyemiyorsan kan testi yaptı 5-10 üzeri ise hamilesindir. bu kadar niye dert ettin kendine.

adet gününü bekleyemiyorsan kan testi yaptı 5-10 üzeri ise hamilesindir. bu kadar niye dert ettin kendine.

canım eğer hamilelik değilse bu kan neden bi sorunmu var o yuzden yaşamış olanlara sormak istedim

Bazen stres yuzundende adetini duzensizlestirirsin. Sen acaba falan dedikce psikolojik olarak belirtiler var olur. Arkadasin dedigi gibi bekleyemeyeceksen kan testi yaptir bir doktora goster. Kesin sonucu alman bir iki saat kafan rahatlar. Hamile degilsen stresten adetin duzensizlesmistir korkma. Doktora gidince onuda sor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…