• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar yardım lütfennn

pafiremm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2013
526
92
43
slm kızlar :):)

elektronik eşyada hangi markayı tavsiye ediyorsunuz? arçelik bosch falan iyi markalar ama onların ürünleride sıradan biraz farklı olsun isterken karşıma MORPHY RİCHARDS diye bir marka çıktı baksanıza su ısıtıcısı nekadar da şirin :)

Morphy Richards Su Isıtıcı 159.9TL - evmanya.com

ama bu markayı daha önce hiç duymadım bilen kullanan varmı?

kenwood markasıda hoş ürünleri var ama daha önce hiç kullanmadım

Kenwood SKM031A Su Isıtıcısı 179.9TL - evmanya.com

fikirlerinizi bekliyorum kızlar:):)

slm kızlar :):)

elektronik eşyada hangi markayı tavsiye ediyorsunuz? arçelik bosch falan iyi markalar ama onların ürünleride sıradan biraz farklı olsun isterken karşıma MORPHY RİCHARDS diye bir marka çıktı baksanıza su ısıtıcısı nekadar da şirin :)

Morphy Richards Su Isıtıcı 159.9TL - evmanya.com

ama bu markayı daha önce hiç duymadım bilen kullanan varmı?

kenwood markasıda hoş ürünleri var ama daha önce hiç kullanmadım

Kenwood SKM031A Su Isıtıcısı 179.9TL - evmanya.com

fikirlerinizi bekliyorum kızlar:):)

canım o paraya çelik kaliteli bi tefal çaycı alırsın. çok pahalı. zaten çaycının altı su ısıtmak için de kullanılıyor.
eğer yok ben sadece ısıtıcı alıcam diyorsan Valy diye bi marka var hem kullananlar öneriyor hem ucuz hem de çok şirin şık :31:
http://www.hepsiburada.com/liste/va..._22027%7d&fh_refview=lister&SKU=MTVALVJK3AK-T
https://firsat.milliyet.com.tr/firsat/valy-mutfak-aletleri/17875
bunun dışında homend'in ürünleri de çok şık.... Delongi de hoş... Korkmazı da önerebilirim...

bu arada kenwood kaliteli tefal kapsamında garantili. hepsiburada'da 150 tl imiş....

ne alırsan al içi plastik olmasın çelik olsun canım...

Son düzenleme:
canım kullanmadım ikisinin de ürünlerini hiç ama morphy richards ın kaliteli olduğunu duymuştum.. ben de çok beğeniyorum onun tasarımlarını..

canım o paraya çelik kaliteli bi tefal çaycı alırsın. çok pahalı. zaten çaycının altı su ısıtmak için de kullanılıyor.
eğer yok ben sadece ısıtıcı alıcam diyorsan Valy diye bi marka var hem kullananlar öneriyor hem ucuz hem de çok şirin şık :31:
Valy V-JK-3AK 1.7 l Termometreli Özel Tasarımlı Su Isıtıcı - Turuncu - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com
https://firsat.milliyet.com.tr/firsat/valy-mutfak-aletleri/17875
bunun dışında homend'in ürünleri de çok şık.... Delongi de hoş... Korkmazı da önerebilirim...

bu arada kenwood kaliteli tefal kapsamında garantili. hepsiburada'da 150 tl imiş....

ne alırsan al içi plastik olmasın çelik olsun canım...

hmm evet çelik mantıklı dedigin markaların ürünlerini de araştırayım
valy çoook şirinmiş iyiki fikirlerinizi alayım demişim fiyatıda yarı yarıya valy servisi nasıl peki bi bilgin varmı şikayet eden falan

elektronik eşya alırken teknik donanıma ve servis desteğine bakmak zorundasınız, paranız çöpe gitsin istemiyorsanız. bu firmanın servisinin çok ksııtlı olduğunu düşünmekteyim. teknik işler için de forum donanım haber sitesine bakabilirsiniz.

elektronik eşya alırken teknik donanıma ve servis desteğine bakmak zorundasınız, paranız çöpe gitsin istemiyorsanız. bu firmanın servisinin çok ksııtlı olduğunu düşünmekteyim. teknik işler için de forum donanım haber sitesine bakabilirsiniz.

servis olayını arçelik ve bosch yapıyormuş sanırım bi sitede öyle okudum ama ne kadar doğru bilenmez

hmm evet çelik mantıklı dedigin markaların ürünlerini de araştırayım
valy çoook şirinmiş iyiki fikirlerinizi alayım demişim fiyatıda yarı yarıya valy servisi nasıl peki bi bilgin varmı şikayet eden falan

Servislerimiz burda servisler var canım....

hepsiburadada memnun kalmışlar. başka sitelere bakmadım ama kaliteli duruyor :31:

Son düzenleme:
hepsiburada'dakiler genelde her şeyden memnun zaten :9: ben bir kere koku gideren sabuna yazılanları okuyup almıştım da fos çıktı... forumdonanımhaberde de hepsi buradanın yorumlarının gerçekçi olmadığı yazıyor. başka yerlerden de araştırmak lazım. servis varsa sıkıntı yok. en iyi seçimi yapmanız temennisisyle..

aaa bizim orda varmış servisi:):)

donanımhaber sitesinde valy adına yorum gremedim canım ama Homend'den çok memnun kalmışlar. O da Valy gibi yerli üretim :34: Dışı cam ve porselen olan türleri var... Tabi kaç litre su aldığına da bakman gerek....
http://forum.donanimhaber.com/m_34337787/mpage_2/tm.htm
Homend Waterproof 1612 Su Isıtıcılar (Kettle) | hızlıal.com
Homend 1605 Thermowater Gizli Rezistanslı Cam Su Isıtıcı - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com

donanımhaber sitesinde valy adına yorum gremedim canım ama Homend'den çok memnun kalmışlar. O da Valy gibi yerli üretim :34: Dışı cam ve porselen olan türleri var... Tabi kaç litre su aldığına da bakman gerek....
http://forum.donanimhaber.com/m_34337787/mpage_2/tm.htm
Homend Waterproof 1612 Su Isıtıcılar (Kettle) | hızlıal.com
Homend 1605 Thermowater Gizli Rezistanslı Cam Su Isıtıcı - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com

yardımın için çok teşekkür ederim homend in ürünleride güzel inşallah sorun çıkartmaz:)

Back
X